Fly fra København til Haugesund

Opdateringer omkring Covid-19. - Oplysninger om refunderinger og aflysninger. Foretag ændringer i din booking på Mit Bravofly. Læs om de seneste rejserestriktioner.

København til Haugesund Flyinformation

Pris på returrejse

tor. 10 mar. - søn. 13 mar.

fra

830 kr.

Pris på udrejse

fra -

Fly med afgang fra

Fly med ankomst til

  • Haugesund

Flyselskaber, der flyver til denne destination

Wideroe

Fra lufthavn Haugesund til bycentrum

0.82 km

Flyafstand

601.01 km

Flyreise fra København til Haugesund

Fly København - Haugesund

Med Bravoflys søgemaskine til flyvninger finder du alle lavprisflyvninger fra København til Haugesund med kun få klik. Hvis du har brug for at booke en lavprisflyvning København-Haugesund så indtast bare den maksimale pris du ønsker at betale og afgangs- og ankomstdatoerne.

Få mest muligt ud af vores tilbud på flyvninger til Haugesund fra København, vi har udvalgt denne måneds bedste flyvninger til dig.

Hvis du rejser meget, så download vores app til iPhone gratis - du vil finde den utrolig brugbar på dine rejser.

Den service som Bravoflys søgemaskine tilbyder, er ikke begrænset til at vælge en flyvning København-Haugesund, hvis du downloader vores app til iPhone, vil den være utrolig anvendelig mens du er på ferie.

Når du booker dine flybilletter hos Bravofly, vil du blive tilbudt ekstra Scacciapensieri forsikring, som Bravofly tilbyder helt gratis.


Måske er du interesseret i Billige flyvninger til København eller søg Billige flyrejser fra Haugesund til København Nu har du chancen!


Billige flyrejser fra Danmark storbyer til Haugesund