Fly fra København til Frankfurt

København til Frankfurt Flyinformation

Pris på returrejse

tir. 28 maj - fre. 31 maj

fra

1.697 kr.

Pris på udrejse

fra 1.697 kr.

Fly med afgang fra

Fly med ankomst til

Flyselskaber, der flyver til denne destination

Lufthansa, SAS

Fra lufthavn Frankfurt til bycentrum

11.55 km

Flyafstand

671.34 km

Flyreise fra København til Frankfurt

Fly København - Frankfurt

Du kan altid drage fordel af denne måneds tilbud på flyvninger som Bravofly udvælger for dig fra hundredvis af flyvninger København-Frankfurt.

Enhver flyvning booket hos Bravofly har vores Scacciapensieri forsikring som vi har forberedt til dig uden yderligere omkostninger sammen med EuroAssistance, et forsikringsselskab som specialiserer i turistindustrien.

Hvis du rejser meget, ønsker Bravofly at være din troværdige partner til at finde flyvninger, hoteller og biler i Frankfurt og over hele verden.

Med Bravoflys søgemaskine til flyvninger finder du alle lavprisflyvninger fra København til Frankfurt med kun få klik. Hvis du har brug for at booke en lavprisflyvning København-Frankfurt så indtast bare den maksimale pris du ønsker at betale og afgangs- og ankomstdatoerne.

Når du har fundet din flyvning København-Frankfurt, så planlæg resten af din rejse. På Bravofly kan du booke en bil, dit værelse i Frankfurt og en turistguide til Frankfurt for at finde ud af hvad der at opleve, så vel som din flyvning.


Måske er du interesseret i Billige flyvninger til København eller søg Billige flyrejser fra Frankfurt til København Nu har du chancen!


Billige flyrejser fra Danmark storbyer til Frankfurt