Fly fra København til Florence

Opdateringer omkring Covid-19. - Oplysninger om refunderinger og aflysninger. Foretag ændringer i din booking på Mit Bravofly. Læs om de seneste rejserestriktioner.

København til Florence Flyinformation

Pris på returrejse

søn. 13 mar. - fre. 18 mar.

fra

886 kr.

Pris på udrejse

fra 442 kr.

Fly med afgang fra

Fly med ankomst til

  • Florence

Flyselskaber, der flyver til denne destination

-

Fra lufthavn Florence til bycentrum

5.96 km

Flyafstand

1327.47 km

Flyreise fra København til Florence

Fly København - Florence

Hvis du rejser meget og har brug for et praktisk, pålideligt værktøj, som du kan tage med på dine rejser, så download Bravoflys iPhone app - du vil finde den utrolig anvendelig.

Velkommen til Bravoflys hjemmeside! Hvis du er her, er det fordi du søger en lavprisflyvning København-Florence, udfyld felterne i søgemaskinen for lavprisflyvninger korrekt, vi ved at vi har hvad du leder efter.

Få mest muligt ud af vores tilbud på flyvninger til Florence fra København, vi har udvalgt denne måneds bedste flyvninger til dig.

Når du har fundet din flyvning København-Florence, så føl dig velkommen til at planlægge din rejse som du ønsker det. På Bravofly kan du booke et hotel, en bil og en turistguide til Florence så vel som flyvningen til København-Florence .

Enhver flyvning booket hos Bravofly har vores Scacciapensieri forsikring som vi har forberedt til dig uden yderligere omkostninger sammen med EuroAssistance, et forsikringsselskab som specialiserer i turistindustrien.


Måske er du interesseret i Billige flyvninger til København eller søg Billige flyrejser fra Florence til København Nu har du chancen!


Billige flyrejser fra Danmark storbyer til Florence