Fly fra København til Færøerne

København til Færøerne Flyinformation

Pris på returrejse

søn. 16 jun. - ons. 19 jun.

fra

1.957 kr.

Pris på udrejse

fra 1.957 kr.

Fly med afgang fra

Fly med ankomst til

  • Færøerne

Flyselskaber, der flyver til denne destination

Atlantic Airways Faroe Islands

Fra lufthavn Færøerne til bycentrum

0.65 km

Flyafstand

1335.95 km

Flyreise fra København til Færøerne

Fly København - Færøerne

Du kan altid drage fordel af denne måneds tilbud på flyvninger som Bravofly udvælger for dig fra hundredvis af flyvninger København-Færøerne.

Enhver flyvning booket hos Bravofly har vores Scacciapensieri forsikring som vi har forberedt til dig uden yderligere omkostninger sammen med EuroAssistance, et forsikringsselskab som specialiserer i turistindustrien.

Hvis du rejser meget, ønsker Bravofly at være din troværdige partner til at finde flyvninger, hoteller og biler i Færøerne og over hele verden.

Med Bravoflys søgemaskine til flyvninger finder du alle lavprisflyvninger fra København til Færøerne med kun få klik. Hvis du har brug for at booke en lavprisflyvning København-Færøerne så indtast bare den maksimale pris du ønsker at betale og afgangs- og ankomstdatoerne.

Når du har fundet din flyvning København-Færøerne, så planlæg resten af din rejse. På Bravofly kan du booke en bil, dit værelse i Færøerne og en turistguide til Færøerne for at finde ud af hvad der at opleve, så vel som din flyvning.


Måske er du interesseret i Billige flyvninger til København eller søg Billige flyrejser fra Færøerne til København Nu har du chancen!


Billige flyrejser fra Danmark storbyer til Færøerne