Fly fra København til Edinburgh

Opdateringer omkring Covid-19. - Oplysninger om refunderinger og aflysninger. Foretag ændringer i din booking på Mit Bravofly. Læs om de seneste rejserestriktioner.

København til Edinburgh Flyinformation

Pris på returrejse

søn. 30 jan. - lør. 05 feb.

fra

148 kr.

Pris på udrejse

fra 39 kr.

Fly med afgang fra

Fly med ankomst til

  • Edinburgh

Flyselskaber, der flyver til denne destination

Norwegian, EasyJet

Fra lufthavn Edinburgh til bycentrum

9.64 km

Flyafstand

983.41 km

Flyreise fra København til Edinburgh

Fly København - Edinburgh

Hvis du ikke er sikker på hvor du skal tage hen på ferie, så lad dig selv blive vejledt af vores tilbud på flyvninger til Edinburgh fra København, hvis du ikke har faste datoer, resultaterne vil hjælpe dig med at beslutte dig.

Når du booker dine flybilletter på Bravofly , vil du blive tilbudt Scacciapensieri forsikring, en aftale Bravofly har haft med EuroAssistance i årevis.

Hvis du rejser meget, så download vores app til iPhone gratis - du vil finde den utrolig brugbar på dine rejser.

Hvis du er på udkig efter lavprisflyvninger fra København til Edinburgh er du kommet til det rette sted. Bravofly finder alle lavprisflyvninger til dig fra København til Edinburgh med de vigtigste europæiske lavprisflyselskaber.

Når du har fundet din flyvning København-Edinburgh så fortsæt med at udforske den ekstra service hos Bravofly. Så vel som flyvningen København-Edinburgh, kan du booke en bil som er klar når du ankommer i Edinburgh og hvis du ønsker at blive i Edinburgh, hos Bravofly kan du også hurtigt og nemt finde en måde at booke et hotelværelse i Edinburgh.


Måske er du interesseret i Billige flyvninger til København eller søg Billige flyrejser fra Edinburgh til København Nu har du chancen!


Billige flyrejser fra Danmark storbyer til Edinburgh