Søg

Fly fra København til Bologna

København til Bologna Flyinformation

Pris på returrejse

tor. 12 jan. - man. 16 jan.

fra

514 kr.

Pris på udrejse

fra 514 kr.

Fly med afgang fra

Fly med ankomst til

  • Bologna

Flyselskaber, der flyver til denne destination

SAS

Fra lufthavn Bologna til bycentrum

5.43 km

Flyafstand

1246.64 km

Flyreise fra København til Bologna

Fly København - Bologna

Hvis du rejser meget og har brug for et praktisk, pålideligt værktøj, som du kan tage med på dine rejser, så download Bravoflys iPhone app - du vil finde den utrolig anvendelig.

Når du har fundet din flyvning København-Bologna så fortsæt med at udforske den ekstra service hos Bravofly. Så vel som flyvningen København-Bologna, kan du booke en bil som er klar når du ankommer i Bologna og hvis du ønsker at blive i Bologna, hos Bravofly kan du også hurtigt og nemt finde en måde at booke et hotelværelse i Bologna.

Udover direkte søgninger med søgemaskinen, har vi udvalgt nogle tilbud på flyvninger fra København til Bologna som du kan finde her.

Velkommen til Bravoflys hjemmeside! Hvis du er her, er det fordi du søger en lavprisflyvning København-Bologna, udfyld felterne i søgemaskinen for lavprisflyvninger korrekt, vi ved at vi har hvad du leder efter.

Book bare dine flybilletter hos Bravofly uden en eneste bekymring, alle flybilletter booket hos Bravofly er dækket af vores Scacciapensieri forsikring.


Måske er du interesseret i Billige flyvninger til København eller søg Billige flyrejser fra Bologna til København Nu har du chancen!


Billige flyrejser fra Danmark storbyer til Bologna