Fly fra København til Belfast

Opdateringer omkring Covid-19. - Oplysninger om refunderinger og aflysninger. Foretag ændringer i din booking på Mit Bravofly. Læs om de seneste rejserestriktioner.

København til Belfast Flyinformation

Pris på returrejse

fre. 11 mar. - tir. 15 mar.

fra

1.385 kr.

Pris på udrejse

fra -

Fly med afgang fra

Fly med ankomst til

Flyselskaber, der flyver til denne destination

-

Fra lufthavn Belfast City til bycentrum

3.84 km

Flyafstand

1178.63 km

Flyreise fra København til Belfast

Fly København - Belfast

Hvis du rejser meget og har brug for et praktisk, pålideligt værktøj, som du kan tage med på dine rejser, så download Bravoflys iPhone app - du vil finde den utrolig anvendelig.

Hvis du ønsker at en bil venter på dig når du ankommer til Belfast og et hotelværelse i Belfast så vel som flyvningen fra København til Belfast, er det virkeligt nemt hos Bravofly .

Få mest muligt ud af vores tilbud på flyvninger til Belfast fra København, vi har udvalgt denne måneds bedste flyvninger til dig.

Book bare dine flybilletter hos Bravofly uden en eneste bekymring, alle flybilletter booket hos Bravofly er dækket af vores Scacciapensieri forsikring.

Velkommen til Bravoflys hjemmeside! Hvis du er her, er det fordi du søger en lavprisflyvning København-Belfast, udfyld felterne i søgemaskinen for lavprisflyvninger korrekt, vi ved at vi har hvad du leder efter.


Måske er du interesseret i Billige flyvninger til København eller søg Billige flyrejser fra Belfast til København Nu har du chancen!


Billige flyrejser fra Danmark storbyer til Belfast