Søg

Fly fra København til Bangkok

København til Bangkok Flyinformation

Pris på returrejse

man. 21 nov. - man. 28 nov.

fra

5.666 kr.

Pris på udrejse

fra 5.666 kr.

Fly med afgang fra

Fly med ankomst til

Flyselskaber, der flyver til denne destination

Thai Airways International

Fra lufthavn Bangkok til bycentrum

19.88 km

Flyafstand

8623.68 km

Flyreise fra København til Bangkok

Fly København - Bangkok

Led efter jeres flybilletter fra København til Bangkokpå bravofly.dk og find lige præcis de flybilletter, der passer til jeres behov. I får fuldt overblik over hvilke flyselskaber, som flyver på ruten, samt tider og priser, når I søger på bravofly.dk. Det er nemt, og I kan hurtigt se, hvor I kan finde den hurtigste rute, de billigste flybilletter eller de bedste tider i forhold til jeres planer.


Transport

Det tager ca. 11 timer at flyve fra København til Bangkok, og når I er vel fremme, trænger I nok først og fremmest til at finde jeres hotel og få hvilet jer efter den lange flyvetur. Men så er det også tid til at komme ud og opleve Bangkok. Bangkok er en af verdens hurtigst voksende byer - på de ti år fra år 2000 til år 2010 steg indbyggerantallet med 2 mio. Der bor nu mere end 8 mio. mennesker i Bangkok, så det er en kæmpe stor by, I ankommer til. Den hurtigste (og billigste) måde at komme ind til centrum af Bangkok på fra lufthavnen, er at tage toget. I kan naturligvis også tage en taxa, men med trafikken i Bangkok, er toget den absolut hurtigste løsning. Bangkoks offentlige transportsystem er en nem og billig måde at komme rundt i Bangkok på. Bangkoks letbane - også kaldet Bangkok Skytrain - er et godt bud på god og offentlig transport. I kan købe en dagsbillet, som giver jer ubegrænset kørsel. I kan også sejle ud på sightseeing med færge, longtail-både eller vandtaxi.


Sejl på sightseeing

En spændende måde at se Bangkok på er fra vandsiden, og det er ikke ret dyrt at leje en longtail-båd med skipper for dagen. Langs Bangkoks kanaler eller klonger, som de kaldes på thailandsk, lever thaierne deres liv i huse, der bogstavelig talt ligger ude i vandet. I kan også sejle ud til de flydende markeder, her sælger de lokale deres varer, og der er et liv og et røre, som er helt fantastisk at opleve. Køb jeres mad fra de flydende madboder, hvoraf mange har grill om bord, så maden serveres helt frisklavet. I kan naturligvis også hoppe om bord på de både, der sejler i rutefart i Bangkok og på den måde opleve klongerne.


Paladser og især templer i massevis

Der er et utal af templer i Bangkok. Et af de meget specielle er Wat Pho templet eller Templet med den liggende Buddha. Buddhastatuen her er enorm! Bare hans fødder er 3 m. høje og 4,5 m. lange. Templet ligger tæt ved Grand Palace, hvor kongerne af Siam boede fra 1782 til 1925. Buddhastatuen er af guld og er virkelig et fantastisk syn. Grand Palace er også et interessant sted at besøge, ligesom Vimanmek Mansion er. Vimanmek Mansion var i en periode Kong Rama V's bolig, og han boede der fra 1901 til 1906. Den ligger i Dusit Palace komplekset, som er den nuværende kongefamilies officielle residens. Vimanmek mansion er bygget i gyldent teaktræ og er verdens største bygning opført i teaktræ. Den er bygget efter gamle traditioner - næsten uden brug af søm. Indenfor er Kong Rama V's kunstgenstande udstillet.


Shop amok og spis godt

Når I er i Bangkok, skal I selvfølgelig handle! Her i byen finder I alt, hvad hjertet begærer af ægte thaisilke, ædelstene, små finurlige, men uundværlige, ting og masser af krydderier og specialiteter. Indimellem skal I smage på fantastiske thairetter i de små gadekøkkener eller på et food-market. Eller spise gourmetmad på en af de finere restauranter - alt er muligt i Bangkok!


Måske er du interesseret i Billige flyvninger til København eller søg Billige flyrejser fra Bangkok til København Nu har du chancen!


Billige flyrejser fra Danmark storbyer til Bangkok