Søg

Fly fra København til Antalya

København til Antalya Flyinformation

Pris på returrejse

man. 05 dec. - man. 12 dec.

fra

971 kr.

Pris på udrejse

fra 971 kr.

Fly med afgang fra

Fly med ankomst til

  • Antalya

Flyselskaber, der flyver til denne destination

-

Fra lufthavn Antalya til bycentrum

7.61 km

Flyafstand

2495.94 km

Flyreise fra København til Antalya

Fly København - Antalya

Find jeres flybilletter fra København til Antalya online. På bravofly.dk får I nemt og hurtigt et godt overblik over, hvilke flyselskaber, der flyver på ruten mellem København og Antalya. I får en oversigt over tider og priser og kan sidde hjemme i sofaen og vælge de flyvninger, som passer til jeres behov. Når I søger, så er det smart at sætte filtre ind i systemet for at få så mange af jeres ønsker opfyldt som muligt. I kan sætte filtre på mht. hvornår på dagen, I ønsker at flyve, hvor mange mellemlandinger I kan leve med, samt evt. hvilket flyselskab I foretrækker. På den måde får I kun de muligheder på skærmen, som I ønsker at gøre brug af. Det er nemt og smart.


Den tyrkiske riviera

Køb jeres flybilletter fra København til Antalyanu og få en dejlig ferie. Antalya ligger ved Tyrkiets Middelhavskyst og er et populært turistmål. I Antalya kan I få både badeferie og kulturel ferie, hvis I ønsker det. Der er masser af shoppingmuligheder, gode restauranter, hyggelige strandbarer og et godt natteliv. Området omkring Antalya kaldes også Tyrkiets Riviera, hvilket skyldes de mange skønne badestrande og de ca. 300 årlige solskinsdage. Lige bag ved kystlinjen ligger de smukke Taurusbjerge, nogle af toppene er snedækkede året rundt. I landbrugsområdet omkring byen kan I se både citrusplantager og bananplantager.


Kulturel badeferie.

Området omkring Antalya er et paradis for dem, der elsker ruiner, udgravninger og gamle sten. Tag f.eks. en tur til Perge, der ifølge græsk mytologi blev grundlagt lige efter Den trojanske Krig. Amfiteatret er meget kendt og ligger smukt ned til floden Eurymedon. På Antalya Museum kan I se den underste del af en smuk Herkules statue, fundet i Perge. Den øverste del, er I nødt til at rejse til Boston for at se - på Bostons Museum of Fine Arts; man formoder at overdelen er stjålet fra Perge. Benyt også opholdet i Antalya til at besøge den gamle, antikke by Termessos i Taurusbjergene ca. 30 km fra Antalya. Byen er ca. 3000 år gammel og blev ødelagt af et jordskælv i det 5. århundrede. Udsigten fra ruinerne er fantastisk, og man kan let fornemme, hvor imponerende byen har været.


Meget mere end en badeferie.

I Antalya er der masser af ting at foretage sig, foruden at ligge på stranden. Tag f.eks. en tur i Migros Shopping Mall, et stort indkøbscenter med mere end 100 butikker, en stor biograf, cafeer, restauranter m.m. I centrum af Antalya finder I Dogu Garaji marked, som er et stort dagligvaremarked med boder med frugter, grønsager, specialiteter og souvenirs. I den gamle bydel, Kaleiçi, er der en rigtig østerlandsk basar, hvor I kan finde mange spændende ting både inden for kunsthåndværk og lokalt producerede varer. Kaleiçi er en rigtig hyggelig bydel med små, snoede gader, små butikker, kunstgallerier, hyggelige fortovscaféer og flotte bygningsværker. Ved indgangen til Kaleiçi kan I se Hadrians Port - triumfbuen, der blev opført efter kejser Hadrians besøg i byen i år 130.


En tur på vandet.

Havnen i Antalya er rigtig hyggelig, og har I lyst til en sejltur, så kan I nemt finde en båd der, mod betaling selvfølgelig, vil tage jer med på sightseeing til vands. I kan blive sejlet hen til de strande, der ligger lidt længere væk fra byen eller ud til en af øerne ud for kysten - f.eks. Kekova øen. Her har I muligheden for at tage ud at dykke og se ruinerne af den sunkne by Simena. I kan også sejle hen for at se Düden vandfaldet, som ligger øst for Antalya.


Måske er du interesseret i Billige flyvninger til København eller søg Billige flyrejser fra Antalya til København Nu har du chancen!


Billige flyrejser fra Danmark storbyer til Antalya