Vi bruger tekniske og reklame-cookies, vores egne og tredje parters. For at finde ud af mere om vores cookie-politik, klik her. Hvis du fortsætter med at browse denne hjemmeside, accepterer du samtidig brugsbetingelserne.

Fly til Kisumu

Flyvninger til Kisumu

Gør Bravofly til din rejse partner! Garantien fra den førende i den europæiske rejseindustri er sin vægt værd i guld når du køber online.

Bravoflys søgemaskine tillader dig at booke dine lavprisflyvninger til Kisumu på næsten ingen tid. Udfyld søgeskemaet på få sekunder og du vil få alle de billigste valgmuligheder for din lavprisflyvning.

Hvis du er på udkig efter en flyvning til Kisumu til lavpris og du ikke kan finde noget, så fortvivl ikke - hvis du kan være fleksibel med datoer, så indstil bare søgefiltret til fleksible datoer og din flyvning til Kisumu vil komme frem som ved magi.

Med Bravofly kan du sammenligne priserne på flyvninger Kisumu for mere end 400 af de mest kendte flyselskaber i verden. Hvis du finder den flyvning som passer til dig, så kan du booke den med det samme, før den bliver udsolgt.

Hvis du er på udkig efter tilbud på flyvninger til Kisumu men du ikke ved hvornår du skal tage af sted, så gennemse resultaterne for din søgning... et supertilbud på en flyvning til Kisumu en god grund til at bede om fri.

Finde alle fly til populære destinationer

Leveomkostninger Kisumu

Mad og drikkePrisgennemsnit
Øl (0,5 liter) 11,00 kr
Kaffe med mælk 15,00 kr
Måltid hos McDonald's 31,00 kr
Vand (0,33 liter) 2,00 kr
TransportPrisgennemsnit
30-dageskort 153,00 kr
Enkeltbillet 2,00 kr
Starttakst i taxa (taxametertakst 1) 18,00 kr
TøjPrisgennemsnit
1 sommerkjole i en kædebutik (Zara, H&M,...) 92,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller lignende) 123,00 kr
LønningerPrisgennemsnit
Gennemsnitlig disponibel månedsløn (efter skat) 3.222,00 kr

Billige flyrejser fra Danmark storbyer til Kisumu