Vi bruger tekniske og reklame-cookies, vores egne og tredje parters. For at finde ud af mere om vores cookie-politik, klik her. Hvis du fortsætter med at browse denne hjemmeside, accepterer du samtidig brugsbetingelserne.

Ring for at booke

Nationale fastnetnumre, pris afhænger af udbyderen

Fly til Key West

Flyvninger til Key West

På udkig efter en lavprisflyvning til Key West er det virkelig nemt hos Bravofly. Bare udfyld søgemaskinens felter og du vil omgående få tilbudt et udvalg af forskellige lavprismuligheder til Key West.

Det er nemt, praktisk og sikkert at booke en flyvning med Bravofly. Vores søgemaskine vil hjælpe dig med at booke en flyvning til Key West - alt hvad du skal gøre er at beslutte hvad du ønsker at pakke.

Hvis du ikke har fundet hvad du søger, så prøv at kigge i afdelingen for flyvninger hos Bravofly, da det er sandsynligt at én fra vores team allerede har tænkt på den samme rejse.

Du kan spare mange penge ved at bruge vores søgemaskine. Alt du skal gøre er at sammenligne flybilletterne Key West for alle de foretrukne flyselskaber og endda forskellige valgmuligheder der tilbydes af det samme flyselskab.

Bravofly giver dig også muligheden for at anvende dine tilbudsflyvninger til Key West gennem hele året. Prøv at ændre afgangs- og ankomstdatoerne for Key West, du vil blive forbløffet over antallet af flyvninger du finder.

Finde alle fly til populære destinationer

Leveomkostninger Key West

Mad og drikkePrisgennemsnit
Øl (0,5 liter) 12,00 kr
Kaffe med mælk 23,00 kr
Måltid hos McDonald's 43,00 kr
Vand (0,33 liter) 10,00 kr
TransportPrisgennemsnit
30-dageskort 334,00 kr
Enkeltbillet 18,00 kr
Starttakst i taxa (taxametertakst 1) 18,00 kr
TøjPrisgennemsnit
1 sommerkjole i en kædebutik (Zara, H&M,...) 258,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller lignende) 263,00 kr
LønningerPrisgennemsnit
Gennemsnitlig disponibel månedsløn (efter skat) 16.700,00 kr

Top flyselskaber