Vi bruger tekniske og reklame-cookies, vores egne og tredje parters. For at finde ud af mere om vores cookie-politik, klik her. Hvis du fortsætter med at browse denne hjemmeside, accepterer du samtidig brugsbetingelserne.

Fly til Katowice

Flyvninger til Katowice

Fly Katowice

Gør Bravofly til din rejse partner! Garantien fra den førende i den europæiske rejseindustri er sin vægt værd i guld når du køber online.

Du kan spare mange penge ved at bruge vores søgemaskine. Alt du skal gøre er at sammenligne flybilletterne Katowice for alle de foretrukne flyselskaber og endda forskellige valgmuligheder der tilbydes af det samme flyselskab.

Er du på udkig efter en lavprisflyvning til Katowice? Prøv Bravoflys søgemaskine-teknologi: alle lavprisflyvningerne med de bedste flyselskaber til Katowice i bare nogle få klik.

Bravofly giver dig også muligheden for at anvende dine tilbudsflyvninger til Katowice gennem hele året. Prøv at ændre afgangs- og ankomstdatoerne for Katowice, du vil blive forbløffet over antallet af flyvninger du finder.

Det er nemt, praktisk og sikkert at booke en flyvning med Bravofly. Vores søgemaskine vil hjælpe dig med at booke en flyvning til Katowice - alt hvad du skal gøre er at beslutte hvad du ønsker at pakke.

Finde alle fly til populære destinationer

Leveomkostninger Katowice

Mad og drikkePrisgennemsnit
Øl (0,5 liter) 5,00 kr
Kaffe med mælk 11,00 kr
Måltid hos McDonald's 32,00 kr
Vand (0,33 liter) 5,00 kr
TransportPrisgennemsnit
30-dageskort 218,00 kr
Enkeltbillet 6,00 kr
Starttakst i taxa (taxametertakst 1) 12,00 kr
TøjPrisgennemsnit
1 sommerkjole i en kædebutik (Zara, H&M,...) 233,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller lignende) 452,00 kr
LønningerPrisgennemsnit
Gennemsnitlig disponibel månedsløn (efter skat) 5.724,00 kr

Billige flyrejser fra Danmark storbyer til Katowice