Vi bruger tekniske og reklame-cookies, vores egne og tredje parters. For at finde ud af mere om vores cookie-politik, klik her. Hvis du fortsætter med at browse denne hjemmeside, accepterer du samtidig brugsbetingelserne.

Fly til Karlsruhe/Baden Baden

Flyvninger til Karlsruhe/Baden Baden

Spar på rejsen! Hvis du ønsker at finde en lavprisflyvning til Karlsruhe/Baden Baden, så brug Bravoflys søgemaskine og du kan finde dine lavprisflyvninger på under 5 minutter.

Hvis du ikke har fundet hvad du søger, så prøv at kigge i afdelingen for flyvninger hos Bravofly, da det er sandsynligt at én fra vores team allerede har tænkt på den samme rejse.

Hvis du søger de priser på flyvninger Karlsruhe/Baden Badensom passer dig bedst, er alt hvad du skal gøre at sammenligne alle de bedste mulige tilbud fra mere end 400 flyselskaber. Vi anbefaler at du anvender alle filtrene for at få de bedste tilbud.

Når du booker en flyvning til Karlsruhe/Baden Baden ved brug af Bravoflys søgemaskine, ved du at du kan drage fordel af mere end ti års erfaring indenfor området. De som flyver hyppigt ved hvor meget det betyder.

Bravofly giver dig også muligheden for at anvende dine tilbudsflyvninger til Karlsruhe/Baden Baden gennem hele året. Prøv at ændre afgangs- og ankomstdatoerne for Karlsruhe/Baden Baden, du vil blive forbløffet over antallet af flyvninger du finder.

Finde alle fly til populære destinationer

Leveomkostninger Karlsruhe/Baden Baden

Mad og drikkePrisgennemsnit
Øl (0,5 liter) 4,00 kr
Kaffe med mælk 20,00 kr
Måltid hos McDonald's 60,00 kr
Vand (0,33 liter) 13,00 kr
TransportPrisgennemsnit
30-dageskort 443,00 kr
Enkeltbillet 18,00 kr
Starttakst i taxa (taxametertakst 1) 22,00 kr
TøjPrisgennemsnit
1 sommerkjole i en kædebutik (Zara, H&M,...) 205,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller lignende) 536,00 kr
LønningerPrisgennemsnit
Gennemsnitlig disponibel månedsløn (efter skat) 16.620,00 kr

Billige flyrejser fra Danmark storbyer til Karlsruhe/Baden Baden