Vi bruger tekniske og reklame-cookies, vores egne og tredje parters. For at finde ud af mere om vores cookie-politik, klik her. Hvis du fortsætter med at browse denne hjemmeside, accepterer du samtidig brugsbetingelserne.

Menu
Mine reservationerHar du brug for hjælp?Ring for at booke004582568473Nationale fastnetnumre, pris afhænger af udbyderen

Ring for at booke

Nationale fastnetnumre, pris afhænger af udbyderen

Fly til Kalmar

Flyvninger til Kalmar

Med Bravofly kan du sammenligne priserne på flyvninger Kalmar for mere end 400 af de mest kendte flyselskaber i verden. Hvis du finder den flyvning som passer til dig, så kan du booke den med det samme, før den bliver udsolgt.

Hvis du er på udkig efter en flyvning til Kalmar til lavpris og du ikke kan finde noget, så fortvivl ikke - hvis du kan være fleksibel med datoer, så indstil bare søgefiltret til fleksible datoer og din flyvning til Kalmar vil komme frem som ved magi.

Bravoflys søgemaskine tillader dig at booke dine lavprisflyvninger til Kalmar på næsten ingen tid. Udfyld søgeskemaet på få sekunder og du vil få alle de billigste valgmuligheder for din lavprisflyvning.

Den service som tilbydes af Bravofly stopper ikke bare med at søge og booke dine flyvninger, men giver dig også mulighed for at skabe din rejse mens du sidder komfortabelt foran computeren.

Hvis du ikke har besluttet hvor du vil rejse hen Kalmar, så se vores tilbud på flyvninger. Bravofly er et førende firma på det europæiske marked på grund af de utallige valgmuligheder de tilbyder at komme til Kalmar så vel som mange andre fordele.

Finde alle fly til populære destinationer

Leveomkostninger Kalmar

Mad og drikkePrisgennemsnit
Øl (0,5 liter) 12,00 kr
Kaffe med mælk 25,00 kr
Måltid hos McDonald's 56,00 kr
Vand (0,33 liter) 13,00 kr
TransportPrisgennemsnit
30-dageskort 601,00 kr
Enkeltbillet 23,00 kr
Starttakst i taxa (taxametertakst 1) 44,00 kr
TøjPrisgennemsnit
1 sommerkjole i en kædebutik (Zara, H&M,...) 263,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller lignende) 671,00 kr
LønningerPrisgennemsnit
Gennemsnitlig disponibel månedsløn (efter skat) 15.274,00 kr

Billige flyrejser fra Danmark storbyer til Kalmar

Top flyselskaber