Vi bruger tekniske og reklame-cookies, vores egne og tredje parters. For at finde ud af mere om vores cookie-politik, klik her. Hvis du fortsætter med at browse denne hjemmeside, accepterer du samtidig brugsbetingelserne.

Menu
Mit Bravofly Har du brug for hjælp?
Har du brug for hjælp? 004582568473 Nationale fastnetnumre, pris afhænger af udbyderen - Yderligere hjælp vil blive tilvejebragt på engelsk Fortrolighedspolitik

Har du brug for hjælp?

Fortrolighedspolitik

Nationale fastnetnumre, pris afhænger af udbyderen - Yderligere hjælp vil blive tilvejebragt på engelsk

Fly til Jonkoping

Flyvninger til Jonkoping

Hvis du kun er på udkig efter tilbud på flyvninger til Jonkoping, så gør din søgning personlig og leg med filtrene på vores søgemaskine, den er designet til at imødekomme dine behov - få det bedste ud af det...

Hvad venter du på? Book din næste rejse med Bravofly… du bidrager med din passion for at rejse og vi bidrager med vores erfaring som førende i Europa for den online rejseindustri.

Det er nemt, praktisk og sikkert at booke en flyvning med Bravofly. Vores søgemaskine vil hjælpe dig med at booke en flyvning til Jonkoping - alt hvad du skal gøre er at beslutte hvad du ønsker at pakke.

På udkig efter en lavprisflyvning til Jonkoping er det virkelig nemt hos Bravofly. Bare udfyld søgemaskinens felter og du vil omgående få tilbudt et udvalg af forskellige lavprismuligheder til Jonkoping.

Du kan spare mange penge ved at bruge vores søgemaskine. Alt du skal gøre er at sammenligne flybilletterne Jonkoping for alle de foretrukne flyselskaber og endda forskellige valgmuligheder der tilbydes af det samme flyselskab.

Leveomkostninger Jonkoping

Mad og drikke Prisgennemsnit
Øl (0,5 liter) 11,00 kr
Kaffe med mælk 26,00 kr
Måltid hos McDonald's 55,00 kr
Vand (0,33 liter) 12,00 kr
Transport Prisgennemsnit
30-dageskort 470,00 kr
Enkeltbillet 21,00 kr
Starttakst i taxa (taxametertakst 1) 35,00 kr
Tøj Prisgennemsnit
1 sommerkjole i en kædebutik (Zara, H&M,...) 258,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller lignende) 622,00 kr
Lønninger Prisgennemsnit
Gennemsnitlig disponibel månedsløn (efter skat) 17.988,00 kr

Billige flyrejser fra Danmark storbyer til Jonkoping