Har du brug for hjælp?

Fly til Japan

Opdateringer omkring Covid-19. - Oplysninger om refunderinger og aflysninger. Foretag ændringer i din booking på Mit Bravofly. Læs om de seneste rejserestriktioner.

Fortsæt med at besøge Bravoflys hjemmeside for at planlægge dine rejser præcist som du ønsker det og med maksimal sikkerhed. Hvis du booker med Bravofly, så tag også Scacciapensieri forsikring med - det vil være meget mere afslappende at rejse.

Når du har startet din søgning, surf gennem tilbuddene på flyvninger til Japan som vi har udvalgt for dig. Ha sjov med at udforske alle tilbuddene på flyvninger til {0}.

Velkommen til Bravoflys søgemaskine for lavprisflyvninger, en kraftfuldt værktøj som hjælper dig med at finde alle lavprisflyvninger til alle destinationer i og udenfor Europa.

Hvis du ikke kan finde en flyvning til Japan som passer dig, så indstil filtrene til venstre for søgemaskinen, til kun at vise den type flyvninger du er interesseret i.

Vi håber at du har fundet dine flybilletter til Japan hurtigt. Bliv på Bravofly lidt længere og download den gratis app til smartphone og én af vores guider - der er både brugbare redskaber til rejsen og helt gratis.


Flyrejser efter land

Rejsetilbud til de vigtigste byer i Japan

Billige flyrejser til de følgende destinationer:

Leveomkostninger Japan

Mad og drikke Prisgennemsnit
Øl (0,5 liter) 17,00 kr.
Kaffe med mælk 25,00 kr.
Måltid hos McDonald's 43,00 kr.
Vand (0,33 liter) 7,00 kr.
Transport Prisgennemsnit
30-dageskort 635,00 kr.
Enkeltbillet 13,00 kr.
Starttakst i taxa (taxametertakst 1) 38,00 kr.
Tøj Prisgennemsnit
1 sommerkjole i en kædebutik (Zara, H&M,...) 274,00 kr.
1 par jeans (Levi's 501 eller lignende) 436,00 kr.
Lønninger Prisgennemsnit
Gennemsnitlig disponibel månedsløn (efter skat) 18.393,00 kr.