Vi bruger tekniske og reklame-cookies, vores egne og tredje parters. For at finde ud af mere om vores cookie-politik, klik her. Hvis du fortsætter med at browse denne hjemmeside, accepterer du samtidig brugsbetingelserne.

Fly til Hong Kong

Flyvninger til Hong Kong

Fly Hong Kong

Hvad venter du på? Book din næste rejse med Bravofly… du bidrager med din passion for at rejse og vi bidrager med vores erfaring som førende i Europa for den online rejseindustri.

Hvis du kun er på udkig efter tilbud på flyvninger til Hong Kong, så gør din søgning personlig og leg med filtrene på vores søgemaskine, den er designet til at imødekomme dine behov - få det bedste ud af det...

Hvis du søger de priser på flyvninger Hong Kongsom passer dig bedst, er alt hvad du skal gøre at sammenligne alle de bedste mulige tilbud fra mere end 400 flyselskaber. Vi anbefaler at du anvender alle filtrene for at få de bedste tilbud.

På udkig efter en lavprisflyvning til Hong Kong er det virkelig nemt hos Bravofly. Bare udfyld søgemaskinens felter og du vil omgående få tilbudt et udvalg af forskellige lavprismuligheder til Hong Kong.

Vælg den flyvning som passer dig bedst mellem adskillige valgmuligheder, vores søgemaskine tilbyder at komme til Hong Kong, Bravofly tager sig af resten.

Finde alle fly til populære destinationer

Leveomkostninger Hong Kong

Mad og drikkePrisgennemsnit
Øl (0,5 liter) 12,00 kr
Kaffe med mælk 28,00 kr
Måltid hos McDonald's 28,00 kr
Vand (0,33 liter) 5,00 kr
TransportPrisgennemsnit
30-dageskort 364,00 kr
Enkeltbillet 8,00 kr
Starttakst i taxa (taxametertakst 1) 19,00 kr
TøjPrisgennemsnit
1 sommerkjole i en kædebutik (Zara, H&M,...) 197,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller lignende) 440,00 kr
LønningerPrisgennemsnit
Gennemsnitlig disponibel månedsløn (efter skat) 16.913,00 kr

Billige flyrejser fra Danmark storbyer til Hong Kong