Har du brug for hjælp?

Fly til Honduras

Opdateringer omkring Covid-19. - Oplysninger om refunderinger og aflysninger. Foretag ændringer i din booking på Mit Bravofly. Læs om de seneste rejserestriktioner.

For vores mest dovne kunder, har vi allerede udvalgt nogle af de bedste tilbud på flyvninger til Honduras. Du kan finde dem ved at scrolle ned ad siden. Vælg den som passer dig bedst.

Bravofly hjælper dig med at organisere dine rejser helt selv, men hvis noget går galt… er der altid kundeservice til at svare på dine spørgsmål.

Velkommen til Bravoflys søgemaskine for lavprisflyvninger, en kraftfuldt værktøj som hjælper dig med at finde alle lavprisflyvninger til alle destinationer i og udenfor Europa.

At finde en flyvning som passer dig er virkeligt enkelt: når du har udfyldt de tomme felter i vores søgemaskine, så start søgningen og Bravofly vil finde den flyvning som passer bedst til dine søgekriterier.

Udover at købe dine flybilletter til Honduras, kan du også anvende Bravofly til at booke en bil eller et hotelværelse og downloade en turistguide helt gratis. Kun én løsning til flere små problemer.


Flyrejser efter land

Rejsetilbud til de vigtigste byer i Honduras

Leveomkostninger Honduras

Mad og drikke Prisgennemsnit
Øl (0,5 liter) 9,00 kr.
Kaffe med mælk 11,00 kr.
Måltid hos McDonald's 40,00 kr.
Vand (0,33 liter) 5,00 kr.
Transport Prisgennemsnit
30-dageskort 202,00 kr.
Enkeltbillet 3,00 kr.
Starttakst i taxa (taxametertakst 1) 17,00 kr.
Tøj Prisgennemsnit
1 sommerkjole i en kædebutik (Zara, H&M,...) 282,00 kr.
1 par jeans (Levi's 501 eller lignende) 320,00 kr.
Lønninger Prisgennemsnit
Gennemsnitlig disponibel månedsløn (efter skat) 2.872,00 kr.