Vi bruger tekniske og reklame-cookies, vores egne og tredje parters. For at finde ud af mere om vores cookie-politik, klik her. Hvis du fortsætter med at browse denne hjemmeside, accepterer du samtidig brugsbetingelserne.

Ring for at booke

Nationale fastnetnumre, pris afhænger af udbyderen

Fly til Hangzhou

Flyvninger til Hangzhou

Sammenlign prisen for din flyvning Hangzhou med andre flyselskaber og indtil du finder den laveste pris, anbefaler vi at du bliver ved med at søge. Vi vil hjælpe dig med at spare mest muligt på din næste flyvning.

Hvad venter du på? Book din næste rejse med Bravofly… du bidrager med din passion for at rejse og vi bidrager med vores erfaring som førende i Europa for den online rejseindustri.

På udkig efter en lavprisflyvning til Hangzhou er det virkelig nemt hos Bravofly. Bare udfyld søgemaskinens felter og du vil omgående få tilbudt et udvalg af forskellige lavprismuligheder til Hangzhou.

Hvis du er på udkig efter tilbud på flyvninger til Hangzhou men du ikke ved hvornår du skal tage af sted, så gennemse resultaterne for din søgning... et supertilbud på en flyvning til Hangzhou en god grund til at bede om fri.

Det er nemt, praktisk og sikkert at booke en flyvning med Bravofly. Vores søgemaskine vil hjælpe dig med at booke en flyvning til Hangzhou - alt hvad du skal gøre er at beslutte hvad du ønsker at pakke.

Finde alle fly til populære destinationer

Leveomkostninger Hangzhou

Mad og drikkePrisgennemsnit
Øl (0,5 liter) 6,00 kr
Kaffe med mælk 24,00 kr
Måltid hos McDonald's 28,00 kr
Vand (0,33 liter) 2,00 kr
TransportPrisgennemsnit
30-dageskort 52,00 kr
Enkeltbillet 2,00 kr
Starttakst i taxa (taxametertakst 1) 10,00 kr
TøjPrisgennemsnit
1 sommerkjole i en kædebutik (Zara, H&M,...) 220,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller lignende) 333,00 kr
LønningerPrisgennemsnit
Gennemsnitlig disponibel månedsløn (efter skat) 5.912,00 kr

Billige flyrejser fra Danmark storbyer til Hangzhou