Vi bruger tekniske og reklame-cookies, vores egne og tredje parters. For at finde ud af mere om vores cookie-politik, klik her. Hvis du fortsætter med at browse denne hjemmeside, accepterer du samtidig brugsbetingelserne.

Menu
Mit Bravofly Har du brug for hjælp?
Har du brug for hjælp? 004582568473 Nationale fastnetnumre, pris afhænger af udbyderen - Yderligere hjælp vil blive tilvejebragt på engelsk Fortrolighedspolitik

Har du brug for hjælp?

Fortrolighedspolitik

Nationale fastnetnumre, pris afhænger af udbyderen - Yderligere hjælp vil blive tilvejebragt på engelsk

Fly til Girona

Flyvninger til Girona

Fly Girona

Du fortjener at finde en flyvning til Girona som passer til dig! Vores job er at gøre det på den bedst mulige måde og tilbyde maksimal sikkerhed. Pak dine kufferter og tag afsted til Girona - Bravofly tager sig af resten.

Hvis du søger de priser på flyvninger Gironasom passer dig bedst, er alt hvad du skal gøre at sammenligne alle de bedste mulige tilbud fra mere end 400 flyselskaber. Vi anbefaler at du anvender alle filtrene for at få de bedste tilbud.

Hvis du ikke har fundet hvad du søger, så prøv at kigge i afdelingen for flyvninger hos Bravofly, da det er sandsynligt at én fra vores team allerede har tænkt på den samme rejse.

På udkig efter en lavprisflyvning til Girona er det virkelig nemt hos Bravofly. Bare udfyld søgemaskinens felter og du vil omgående få tilbudt et udvalg af forskellige lavprismuligheder til Girona.

Hvis du er på udkig efter tilbud på flyvninger til Girona men du ikke ved hvornår du skal tage af sted, så gennemse resultaterne for din søgning... et supertilbud på en flyvning til Girona en god grund til at bede om fri.

Leveomkostninger Girona

Mad og drikke Prisgennemsnit
Øl (0,5 liter) 5,00 kr
Kaffe med mælk 13,00 kr
Måltid hos McDonald's 52,00 kr
Vand (0,33 liter) 9,00 kr
Transport Prisgennemsnit
30-dageskort 224,00 kr
Enkeltbillet 11,00 kr
Starttakst i taxa (taxametertakst 1) 22,00 kr
Tøj Prisgennemsnit
1 sommerkjole i en kædebutik (Zara, H&M,...) 224,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller lignende) 523,00 kr
Lønninger Prisgennemsnit
Gennemsnitlig disponibel månedsløn (efter skat) 11.657,00 kr

Billige flyrejser fra Danmark storbyer til Girona

Top flyselskaber