Vi bruger tekniske og reklame-cookies, vores egne og tredje parters. For at finde ud af mere om vores cookie-politik, klik her. Hvis du fortsætter med at browse denne hjemmeside, accepterer du samtidig brugsbetingelserne.

Fly til Genoa

Flyvninger til Genoa

Fly Genoa

Med Bravofly kan du sammenligne priserne på flyvninger Genoa for mere end 400 af de mest kendte flyselskaber i verden. Hvis du finder den flyvning som passer til dig, så kan du booke den med det samme, før den bliver udsolgt.

Hvis du ikke har fundet hvad du søger, så prøv at kigge i afdelingen for flyvninger hos Bravofly, da det er sandsynligt at én fra vores team allerede har tænkt på den samme rejse.

Hvis du er på udkig efter tilbud på flyvninger til Genoa men du ikke ved hvornår du skal tage af sted, så gennemse resultaterne for din søgning... et supertilbud på en flyvning til Genoa en god grund til at bede om fri.

Det er nemt, praktisk og sikkert at booke en flyvning med Bravofly. Vores søgemaskine vil hjælpe dig med at booke en flyvning til Genoa - alt hvad du skal gøre er at beslutte hvad du ønsker at pakke.

På udkig efter en lavprisflyvning til Genoa er det virkelig nemt hos Bravofly. Bare udfyld søgemaskinens felter og du vil omgående få tilbudt et udvalg af forskellige lavprismuligheder til Genoa.

Finde alle fly til populære destinationer

Leveomkostninger Genoa

Mad og drikkePrisgennemsnit
Øl (0,5 liter) 12,00 kr
Kaffe med mælk 10,00 kr
Måltid hos McDonald's 52,00 kr
Vand (0,33 liter) 7,00 kr
TransportPrisgennemsnit
30-dageskort 342,00 kr
Enkeltbillet 11,00 kr
Starttakst i taxa (taxametertakst 1) 37,00 kr
TøjPrisgennemsnit
1 sommerkjole i en kædebutik (Zara, H&M,...) 198,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller lignende) 660,00 kr
LønningerPrisgennemsnit
Gennemsnitlig disponibel månedsløn (efter skat) 9.302,00 kr

Billige flyrejser fra Danmark storbyer til Genoa