Vi bruger tekniske og reklame-cookies, vores egne og tredje parters. For at finde ud af mere om vores cookie-politik, klik her. Hvis du fortsætter med at browse denne hjemmeside, accepterer du samtidig brugsbetingelserne.

Menu
Mine reservationerHar du brug for hjælp?Ring for at booke004582568473Nationale fastnetnumre, pris afhænger af udbyderen

Ring for at booke

Nationale fastnetnumre, pris afhænger af udbyderen

Fly til Fairbanks

Flyvninger til Fairbanks

Er du på udkig efter en lavprisflyvning til Fairbanks? Prøv Bravoflys søgemaskine-teknologi: alle lavprisflyvningerne med de bedste flyselskaber til Fairbanks i bare nogle få klik.

Den service som tilbydes af Bravofly stopper ikke bare med at søge og booke dine flyvninger, men giver dig også mulighed for at skabe din rejse mens du sidder komfortabelt foran computeren.

Det er nemt, praktisk og sikkert at booke en flyvning med Bravofly. Vores søgemaskine vil hjælpe dig med at booke en flyvning til Fairbanks - alt hvad du skal gøre er at beslutte hvad du ønsker at pakke.

Bravofly giver dig også muligheden for at anvende dine tilbudsflyvninger til Fairbanks gennem hele året. Prøv at ændre afgangs- og ankomstdatoerne for Fairbanks, du vil blive forbløffet over antallet af flyvninger du finder.

Hvis du har tid til overs, så anbefaler vi at du bruger den på at søge den perfekte flyvning …ellers er alt hvad du behøver at gøre at tilpasse søgningen med filtrene og flyve afsted til Fairbanks

Finde alle fly til populære destinationer

Leveomkostninger Fairbanks

Mad og drikkePrisgennemsnit
Øl (0,5 liter) 12,00 kr
Kaffe med mælk 28,00 kr
Måltid hos McDonald's 54,00 kr
Vand (0,33 liter) 8,00 kr
TransportPrisgennemsnit
30-dageskort 240,00 kr
Enkeltbillet 13,00 kr
Starttakst i taxa (taxametertakst 1) 8,00 kr
TøjPrisgennemsnit
1 sommerkjole i en kædebutik (Zara, H&M,...) 305,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller lignende) 247,00 kr
LønningerPrisgennemsnit
Gennemsnitlig disponibel månedsløn (efter skat) 17.208,00 kr