Vi bruger tekniske og reklame-cookies, vores egne og tredje parters. For at finde ud af mere om vores cookie-politik, klik her. Hvis du fortsætter med at browse denne hjemmeside, accepterer du samtidig brugsbetingelserne.

Ring for at booke

Nationale fastnetnumre, pris afhænger af udbyderen

Fly til Dominica

Hvis du er kommet til vores søgemaskine til lavprisflyvninger fordi du har brug for en flyvning til Dominica. Udfyld søgeskemaet, start søgningen og vælg den lavprisflyvning som passer dig bedst.

Udover at købe dine flybilletter til Dominica, kan du også anvende Bravofly til at booke en bil eller et hotelværelse og downloade en turistguide helt gratis. Kun én løsning til flere små problemer.

Det er virkelig nemt at finde en flyvning til Dominica: udfyld bare søgemaskinens tomme felter, start søgningen og vælg den flyvning til Dominica som passer dig bedst.

Hvis du ønsker at udforske nye muligheder, så tag et kig på tilbuddene på flyvninger til Dominica som vi har valgt ved at udvide dine søgekriterier.

For at opsummere, hos Bravofly kan du: finde en lavprisflyvning, overveje adskillige tilbud på flyvninger til Dominica, købe dine flybilletter, downloade smartphone appen, downloade rejse guider, og vigtigst af alt, spare en masse penge på dine rejser.


Flyrejser efter land

Finde alle fly til populære destinationer

Rejsetilbud til de vigtigste byer i Dominica

Billige flyrejser til de følgende destinationer:

Leveomkostninger Dominica

Mad og drikkePrisgennemsnit
Øl (0,5 liter) 11,00 kr
Kaffe med mælk 16,00 kr
Måltid hos McDonald's 34,00 kr
Vand (0,33 liter) 9,00 kr
TransportPrisgennemsnit
Enkeltbillet 6,00 kr
Starttakst i taxa (taxametertakst 1) 11,00 kr
TøjPrisgennemsnit
1 sommerkjole i en kædebutik (Zara, H&M,...) 192,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller lignende) 339,00 kr
LønningerPrisgennemsnit
Gennemsnitlig disponibel månedsløn (efter skat) 3.499,00 kr