Vi bruger tekniske og reklame-cookies, vores egne og tredje parters. For at finde ud af mere om vores cookie-politik, klik her. Hvis du fortsætter med at browse denne hjemmeside, accepterer du samtidig brugsbetingelserne.

Fly til Columbus

Flyvninger til Columbus

Vælg den flyvning som passer dig bedst mellem adskillige valgmuligheder, vores søgemaskine tilbyder at komme til Columbus, Bravofly tager sig af resten.

Bravofly giver dig også muligheden for at anvende dine tilbudsflyvninger til Columbus gennem hele året. Prøv at ændre afgangs- og ankomstdatoerne for Columbus, du vil blive forbløffet over antallet af flyvninger du finder.

Hvis du ikke har fundet hvad du søger, så prøv at kigge i afdelingen for flyvninger hos Bravofly, da det er sandsynligt at én fra vores team allerede har tænkt på den samme rejse.

Hvis du har tid til overs, så anbefaler vi at du bruger den på at søge den perfekte flyvning …ellers er alt hvad du behøver at gøre at tilpasse søgningen med filtrene og flyve afsted til Columbus

Bravoflys søgemaskine tillader dig at booke dine lavprisflyvninger til Columbus på næsten ingen tid. Udfyld søgeskemaet på få sekunder og du vil få alle de billigste valgmuligheder for din lavprisflyvning.

Finde alle fly til populære destinationer

Leveomkostninger Columbus

Mad og drikkePrisgennemsnit
Øl (0,5 liter) 21,00 kr
Kaffe med mælk 32,00 kr
Måltid hos McDonald's 41,00 kr
Vand (0,33 liter) 7,00 kr
TransportPrisgennemsnit
30-dageskort 190,00 kr
Enkeltbillet 8,00 kr
Starttakst i taxa (taxametertakst 1) 15,00 kr
TøjPrisgennemsnit
1 sommerkjole i en kædebutik (Zara, H&M,...) 298,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller lignende) 327,00 kr
LønningerPrisgennemsnit
Gennemsnitlig disponibel månedsløn (efter skat) 9.223,00 kr