Vi bruger tekniske og reklame-cookies, vores egne og tredje parters. For at finde ud af mere om vores cookie-politik, klik her. Hvis du fortsætter med at browse denne hjemmeside, accepterer du samtidig brugsbetingelserne.

Fly til Columbus

Flyvninger til Columbus

Den service som tilbydes af Bravofly stopper ikke bare med at søge og booke dine flyvninger, men giver dig også mulighed for at skabe din rejse mens du sidder komfortabelt foran computeren.

Hvis du kun er på udkig efter tilbud på flyvninger til Columbus, så gør din søgning personlig og leg med filtrene på vores søgemaskine, den er designet til at imødekomme dine behov - få det bedste ud af det...

Hvis du søger de priser på flyvninger Columbussom passer dig bedst, er alt hvad du skal gøre at sammenligne alle de bedste mulige tilbud fra mere end 400 flyselskaber. Vi anbefaler at du anvender alle filtrene for at få de bedste tilbud.

Du fortjener at finde en flyvning til Columbus som passer til dig! Vores job er at gøre det på den bedst mulige måde og tilbyde maksimal sikkerhed. Pak dine kufferter og tag afsted til Columbus - Bravofly tager sig af resten.

På udkig efter en lavprisflyvning til Columbus er det virkelig nemt hos Bravofly. Bare udfyld søgemaskinens felter og du vil omgående få tilbudt et udvalg af forskellige lavprismuligheder til Columbus.

Finde alle fly til populære destinationer

Leveomkostninger Columbus

Mad og drikkePrisgennemsnit
Øl (0,5 liter) 12,00 kr
Kaffe med mælk 21,00 kr
Måltid hos McDonald's 43,00 kr
Vand (0,33 liter) 7,00 kr
TransportPrisgennemsnit
30-dageskort 392,00 kr
Enkeltbillet 13,00 kr
Starttakst i taxa (taxametertakst 1) 19,00 kr
TøjPrisgennemsnit
1 sommerkjole i en kædebutik (Zara, H&M,...) 201,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller lignende) 292,00 kr
LønningerPrisgennemsnit
Gennemsnitlig disponibel månedsløn (efter skat) 18.544,00 kr

Billige flyrejser fra Danmark storbyer til Columbus

Top flyselskaber