Vi bruger tekniske og reklame-cookies, vores egne og tredje parters. For at finde ud af mere om vores cookie-politik, klik her. Hvis du fortsætter med at browse denne hjemmeside, accepterer du samtidig brugsbetingelserne.

Fly til Cleveland

Flyvninger til Cleveland

Det er nemt, praktisk og sikkert at booke en flyvning med Bravofly. Vores søgemaskine vil hjælpe dig med at booke en flyvning til Cleveland - alt hvad du skal gøre er at beslutte hvad du ønsker at pakke.

Sammenlign prisen for din flyvning Cleveland med andre flyselskaber og indtil du finder den laveste pris, anbefaler vi at du bliver ved med at søge. Vi vil hjælpe dig med at spare mest muligt på din næste flyvning.

Hvad venter du på? Book din næste rejse med Bravofly… du bidrager med din passion for at rejse og vi bidrager med vores erfaring som førende i Europa for den online rejseindustri.

Spar på rejsen! Hvis du ønsker at finde en lavprisflyvning til Cleveland, så brug Bravoflys søgemaskine og du kan finde dine lavprisflyvninger på under 5 minutter.

Hvis du ikke har besluttet hvor du vil rejse hen Cleveland, så se vores tilbud på flyvninger. Bravofly er et førende firma på det europæiske marked på grund af de utallige valgmuligheder de tilbyder at komme til Cleveland så vel som mange andre fordele.

Finde alle fly til populære destinationer

Leveomkostninger Cleveland

Mad og drikkePrisgennemsnit
Øl (0,5 liter) 9,00 kr
Kaffe med mælk 22,00 kr
Måltid hos McDonald's 44,00 kr
Vand (0,33 liter) 8,00 kr
TransportPrisgennemsnit
30-dageskort 569,00 kr
Enkeltbillet 16,00 kr
Starttakst i taxa (taxametertakst 1) 23,00 kr
TøjPrisgennemsnit
1 sommerkjole i en kædebutik (Zara, H&M,...) 202,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller lignende) 232,00 kr
LønningerPrisgennemsnit
Gennemsnitlig disponibel månedsløn (efter skat) 21.292,00 kr

Billige flyrejser fra Danmark storbyer til Cleveland

Top flyselskaber