Vi bruger tekniske og reklame-cookies, vores egne og tredje parters. For at finde ud af mere om vores cookie-politik, klik her. Hvis du fortsætter med at browse denne hjemmeside, accepterer du samtidig brugsbetingelserne.

Fly til Cincinnati

Flyvninger til Cincinnati

Hvis du søger de priser på flyvninger Cincinnatisom passer dig bedst, er alt hvad du skal gøre at sammenligne alle de bedste mulige tilbud fra mere end 400 flyselskaber. Vi anbefaler at du anvender alle filtrene for at få de bedste tilbud.

Hvis du ikke har fundet hvad du søger, så prøv at kigge i afdelingen for flyvninger hos Bravofly, da det er sandsynligt at én fra vores team allerede har tænkt på den samme rejse.

Hvis du er på udkig efter tilbud på flyvninger til Cincinnati men du ikke ved hvornår du skal tage af sted, så gennemse resultaterne for din søgning... et supertilbud på en flyvning til Cincinnati en god grund til at bede om fri.

Når du booker en flyvning til Cincinnati ved brug af Bravoflys søgemaskine, ved du at du kan drage fordel af mere end ti års erfaring indenfor området. De som flyver hyppigt ved hvor meget det betyder.

Endelig kan du søge alle dine lavprisflyvninger ved hjælp af Bravoflys søgemaskine. Book dine lavprisflyvninger fra og til Cincinnati, du vil finde den rigtige løsning med bare nogle få klik.

Finde alle fly til populære destinationer

Leveomkostninger Cincinnati

Mad og drikkePrisgennemsnit
Øl (0,5 liter) 6,00 kr
Kaffe med mælk 25,00 kr
Måltid hos McDonald's 44,00 kr
Vand (0,33 liter) 8,00 kr
TransportPrisgennemsnit
30-dageskort 760,00 kr
Enkeltbillet 11,00 kr
Starttakst i taxa (taxametertakst 1) 31,00 kr
TøjPrisgennemsnit
1 sommerkjole i en kædebutik (Zara, H&M,...) 202,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller lignende) 270,00 kr
LønningerPrisgennemsnit
Gennemsnitlig disponibel månedsløn (efter skat) 18.545,00 kr

Billige flyrejser fra Danmark storbyer til Cincinnati

Top flyselskaber