Vi bruger tekniske og reklame-cookies, vores egne og tredje parters. For at finde ud af mere om vores cookie-politik, klik her. Hvis du fortsætter med at browse denne hjemmeside, accepterer du samtidig brugsbetingelserne.

Fly til Burundi

For at søge efter dine flyvninger til Burundi, udfyld bare søgeskemaet, start søgningen og vælg den flyvning som passer dig bedst.

Bravofly er den førende søgemaskine for lavprisflyvninger i Italien, skabt ved hjælp af 100% italiensk teknologi. Søg efter dine lavprisflyvninger til Burundi, du vil blive overrasket af det antal kombinationer som er til rådighed.

For vores mest dovne kunder, har vi allerede udvalgt nogle af de bedste tilbud på flyvninger til Burundi. Du kan finde dem ved at scrolle ned ad siden. Vælg den som passer dig bedst.

Fortsæt med at besøge Bravoflys hjemmeside for at planlægge dine rejser præcist som du ønsker det og med maksimal sikkerhed. Hvis du booker med Bravofly, så tag også Scacciapensieri forsikring med - det vil være meget mere afslappende at rejse.

Når du har købt dine flybilletter til Burundi, så download Bravoflys app til smartphone, så du kan finde lavprisflyvninger hvor du end er, selv på Papua New Guinea hvis der er en forbindelse.


Flyrejser efter land

Finde alle fly til populære destinationer

Rejsetilbud til de vigtigste byer i Burundi

Billige flyrejser til de følgende destinationer:

  • Fly til Bujumbura

    Afgang den 28. januar 2018 og tilbage den 4. februar 2018

    fra 4.801 kr
    7 dage siden

Leveomkostninger Burundi

Mad og drikkePrisgennemsnit
Øl (0,5 liter) 6,00 kr
Kaffe med mælk 6,00 kr
Måltid hos McDonald's 1,00 kr
Vand (0,33 liter) 2,00 kr
TransportPrisgennemsnit
30-dageskort 44,00 kr
Enkeltbillet 1,00 kr
Starttakst i taxa (taxametertakst 1) 12,00 kr
TøjPrisgennemsnit
1 sommerkjole i en kædebutik (Zara, H&M,...) 2,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller lignende) 123,00 kr
LønningerPrisgennemsnit
Gennemsnitlig disponibel månedsløn (efter skat) 410,00 kr