Fly til Bristol

Opdateringer omkring Covid-19. - Oplysninger om refunderinger og aflysninger. Foretag ændringer i din booking på Mit Bravofly. Læs om de seneste rejserestriktioner.

Flyvninger til Bristol

Fly Bristol

Bristol ligger i Sydvestengland, tætpå Wales, og er en af Storbritanniens største turistattraktioner.Byen ligger ved Bristol Channel, som er et af de steder i verden,hvor tidevandsforskellen er størst – den kan være på helt op til8 meter. Der er ca. ½ million indbyggere i Bristol og et hav afrestauranter, barer og pubber. Kom og smag på cider and scrumpy, somdenne del af England er kendt for. Hop på et fly tilBristol og nyd denne sydengelske by, som er fuld afcharme.

I Bristol ved de, hvem Banksy er

Mens resten af verden formentlig leveri uvidenhed om, hvem den verdenskendte street art-kunstner Banksy er,så er de ikke i tvivl i Bristol. For som de siger: ”Banksy wasjust another kid on the streets of Bristol with a can of paint in hishands”. Denne vilde knægt er nu en berømt kunstner, som endda harudstillet på Bristols kunstmuseum. Flere af Banksys tidligste værkerkan ses rundt omkring i byen, og hvem ved, måske dukker der en ny opi morgen?

Musik i smukke omgivelser

St. George’s Bristol er et afStorbritanniens fineste koncerthuse med mere end 200 koncerter ogevents om året. Koncertsalens akustik er exceptionel, og kunstnerevender tilbage gang på gang for at give koncert i den smukkekoncertsal med plads til 562 gæster. Hvis I gerne vil opleve enkoncert i St. George’s, så bør I tjekke programmet, når I harkøbt jeres flybilletter til Bristol,for det gælder om at være i god tid, hvis man vil sikre sig enbillet til en af de populære koncerter.

Kom med ombord

Verdens første motoriserede jernskibblev søsat i 1843. Skibet var i mange år verdens længstepassagerskib og blev designet til at sejle mellem Bristol og New Yorkaf Great Western Steamship Company. Skibet er et fantastisk museum,og man kan ombord få et meget fint indblik i, hvordan forholdene varombord på skibet på både første, anden og tredje klasse.

Først kunst og kultur, derefter afslapning

Der er indtil flere museer ogkunstgallerier, som er et besøg værd i Bristol. Bristol Museum andArt Gallery fortæller historien om vores verden fra tidernesbegyndelse og til i dag. På Royal West of England Academy kan Iopleve værker af kunstnere som Turner, Constable, Fedden og Nash, ogkirken St Mary Redcliffe er et 800 år gammelt mesterværk indenforgotisk arkitektur. Kirken er smuk indvendig såvel som udvendig og erabsolut et besøg værd. Læg især mærke til de smukkeblyindfattede vinduer og det smukke, gamle orgel.

M Shed er et museum beliggende påhavnen i Bristol, på Prince's Wharf. Museet er indrettet i enlagerbygning, som fra gammel tid har haft bogstavet M som navn. Påmuseet fortælles Bristols historie, opdelt i tre områder: BristolPlaces, Bristol People og Bristol Life.

Hvis I virkelig trænger til lidtforkælelse efter at have været kulturelle, så skulle I tage etsmut med toget til byen Bath. Her kan I slappe af i de romerske badei det naturlige, mineralholdige vand, som kommer direkte fra jordensindre. I kan tage toget fra Bristol Temple Meads station til Bath,togene kører hele tiden og turen varer bare 11 minutter. Der kørernaturligvis også busser mellem Bath Og Bristol.

Devonshire Cream Tea og andre delikatesser

Når man er I Bristol, må man smagescones med clotted cream! Clotted cream er en meget speciel form forfløde, som man får ved at opvarme upasteuriseret mælk megetlangsomt og derefter skumme den varme, stivnede fløde af mælken –sammen med hjemmebagte scones og syltetøj er det enhimmerigsmundfuld. I kan få ægte Devonshire Cream Tea på ThornburyCastle. I skal også smage Colston Bun, som er et traditionelt, sødtbrød med krydderier og tørret frugt (rosiner, appelsinskal etc.) EnCornish Saffron Cake er også en sand lækkerbisken - Bristol er etparadis for kageelskere!

Kom omkring

Fra Bristol airport kan I tage bussenind til centrum, det tager ca. 30 minutter. Det er nemt at kommerundt i Bristol med offentlig transport. Busserne kører til alleattraktioner og seværdigheder. På vandet er der færger, som sejlertil og fra attraktionerne på havnen, og det er rigtig hyggeligt meden forfriskende sejltur midt i byen.