Fly til Botswana

Opdateringer omkring Covid-19. - Oplysninger om refunderinger og aflysninger. Foretag ændringer i din booking på Mit Bravofly. Læs om de seneste rejserestriktioner.

Hvis du er kommet til vores søgemaskine til lavprisflyvninger fordi du har brug for en flyvning til Botswana. Udfyld søgeskemaet, start søgningen og vælg den lavprisflyvning som passer dig bedst.

Når du har købt dine flybilletter til Botswana, så download gratis vores app til smartphone. Du vil have Bravoflys teknologi til søgning af lavprisflyvninger lige ved hånden.

Hver gang du organiserer dine rejser ved at bruge de redskaber Bravofly stiller til rådighed, ved du at du er i hænderne på eksperter indenfor verdensrejser.

Det er virkelig nemt at finde en flyvning til Botswana: udfyld bare søgemaskinens tomme felter, start søgningen og vælg den flyvning til Botswana som passer dig bedst.

Hvis du ønsker at udforske nye muligheder, så tag et kig på tilbuddene på flyvninger til Botswana som vi har valgt ved at udvide dine søgekriterier.


Flyrejser efter land

Rejsetilbud til de vigtigste byer i Botswana

Billige flyrejser til de følgende destinationer:

Leveomkostninger Botswana

Mad og drikke Prisgennemsnit
Øl (0,5 liter) 9,00 kr.
Kaffe med mælk 14,00 kr.
Måltid hos McDonald's 30,00 kr.
Vand (0,33 liter) 4,00 kr.
Transport Prisgennemsnit
30-dageskort 74,00 kr.
Enkeltbillet 2,00 kr.
Starttakst i taxa (taxametertakst 1) 3,00 kr.
Tøj Prisgennemsnit
1 sommerkjole i en kædebutik (Zara, H&M,...) 150,00 kr.
1 par jeans (Levi's 501 eller lignende) 269,00 kr.
Lønninger Prisgennemsnit
Gennemsnitlig disponibel månedsløn (efter skat) 5.343,00 kr.