Fly til Bosnia og Herzegovina

Opdateringer omkring Covid-19. - Oplysninger om refunderinger og aflysninger. Foretag ændringer i din booking på Mit Bravofly. Læs om de seneste rejserestriktioner.

Vi håber at du har fundet dine flybilletter til Bosnia og Herzegovina hurtigt. Bliv på Bravofly lidt længere og download den gratis app til smartphone og én af vores guider - der er både brugbare redskaber til rejsen og helt gratis.

Vi har udvidet resultaterne af vores søgninger med en liste af tilbud på flyvninger til Bosnia og Herzegovina og vi er sikre på at du vil finde den flyvning som passer dig bedst. Hvis ikke, begynd en ny søgning.

Bravofly hjælper dig med at organisere dine rejser helt selv, men hvis noget går galt… er der altid kundeservice til at svare på dine spørgsmål.

Velkommen til Bravofly, den eneste søgemaskine for lavprisflyvninger skabt ved hjælp af 100% italiensk teknologi. Søg efter lavprisflyvninger til Bosnia og Herzegovina, hos Bravofly, book uden nogen bekymringer.

Hvis du ikke kan finde en flyvning til Bosnia og Herzegovina som passer dig, så indstil filtrene til venstre for søgemaskinen, til kun at vise den type flyvninger du er interesseret i.


Flyrejser efter land

Rejsetilbud til de vigtigste byer i Bosnia og Herzegovina

Billige flyrejser til de følgende destinationer:

Leveomkostninger Bosnia og Herzegovina

Mad og drikke Prisgennemsnit
Øl (0,5 liter) 4,00 kr.
Kaffe med mælk 7,00 kr.
Måltid hos McDonald's 27,00 kr.
Vand (0,33 liter) 5,00 kr.
Transport Prisgennemsnit
30-dageskort 191,00 kr.
Enkeltbillet 7,00 kr.
Starttakst i taxa (taxametertakst 1) 8,00 kr.
Tøj Prisgennemsnit
1 sommerkjole i en kædebutik (Zara, H&M,...) 208,00 kr.
1 par jeans (Levi's 501 eller lignende) 401,00 kr.
Lønninger Prisgennemsnit
Gennemsnitlig disponibel månedsløn (efter skat) 3.179,00 kr.