Har du brug for hjælp?

Fly til Bermuda

Opdateringer omkring Covid-19. - Oplysninger om refunderinger og aflysninger. Foretag ændringer i din booking på Mit Bravofly. Læs om de seneste rejserestriktioner.

Hvis du har fundet dine flybilletter til Bermuda hurtigt, så bliv bare på Bravoflys hjemmeside lidt længere. Download vores app til smartphone: den gratis version har allerede al poweren fra Bravoflys søgemaskine til lavprissøgninger.

Bravofly er en kraftfuld søgemaskine til lavprisflyvninger som hjælper dig med at finde alle lavprisflyvningerne til Bermuda tilbudt af de vigtigste lavpris og traditionelle flyselskaber.

Vi har udvidet resultaterne af vores søgninger med en liste af tilbud på flyvninger til Bermuda og vi er sikre på at du vil finde den flyvning som passer dig bedst. Hvis ikke, begynd en ny søgning.

Hver gang du organiserer dine rejser ved at bruge de redskaber Bravofly stiller til rådighed, ved du at du er i hænderne på eksperter indenfor verdensrejser.

Bravofly er et kompas som guider søgningen til den perfekte flyvning til Bermuda. Med bare ét klik kan du sortere resultaterne af din søgning, hvilket gør det rigtigt nemt at vælge den bedste flyvning.


Flyrejser efter land

Rejsetilbud til de vigtigste byer i Bermuda

Billige flyrejser til de følgende destinationer:

Leveomkostninger Bermuda

Mad og drikke Prisgennemsnit
Øl (0,5 liter) 34,00 kr.
Kaffe med mælk 37,00 kr.
Måltid hos McDonald's 91,00 kr.
Vand (0,33 liter) 17,00 kr.
Transport Prisgennemsnit
30-dageskort 464,00 kr.
Enkeltbillet 30,00 kr.
Starttakst i taxa (taxametertakst 1) 37,00 kr.
Tøj Prisgennemsnit
1 sommerkjole i en kædebutik (Zara, H&M,...) 639,00 kr.
1 par jeans (Levi's 501 eller lignende) 545,00 kr.
Lønninger Prisgennemsnit
Gennemsnitlig disponibel månedsløn (efter skat) 31.968,00 kr.