Fly fra Bergen til København

Opdateringer omkring Covid-19. - Oplysninger om refunderinger og aflysninger. Foretag ændringer i din booking på Mit Bravofly. Læs om de seneste rejserestriktioner.

Bergen til København Flyinformation

Pris på returrejse

man. 07 mar. - tir. 15 mar.

fra

492 kr.

Pris på udrejse

fra 406 kr.

Fly med afgang fra

  • Bergen

Fly med ankomst til

Flyselskaber, der flyver til denne destination

SAS, Norwegian

Fra lufthavn København til bycentrum

8.99 km

Flyafstand

675.47 km

Flyreise fra Bergen til København

Fly Bergen - København

Når du booker dine flybilletter på Bravofly , vil du blive tilbudt Scacciapensieri forsikring, en aftale Bravofly har haft med EuroAssistance i årevis.

Hvis du ønsker at en bil venter på dig når du ankommer til København og et hotelværelse i København så vel som flyvningen fra Bergen til København, er det virkeligt nemt hos Bravofly .

Med Bravoflys søgemaskine til flyvninger finder du alle lavprisflyvninger fra Bergen til København med kun få klik. Hvis du har brug for at booke en lavprisflyvning Bergen-København så indtast bare den maksimale pris du ønsker at betale og afgangs- og ankomstdatoerne.

Hvis du rejser meget og har brug for et praktisk, pålideligt værktøj, som du kan tage med på dine rejser, så download Bravoflys iPhone app - du vil finde den utrolig anvendelig.

Få mest muligt ud af vores tilbud på flyvninger til København fra Bergen, vi har udvalgt denne måneds bedste flyvninger til dig.


Måske er du interesseret i Billige flyvninger til Bergen eller søg Billige flyrejser fra København til Bergen Nu har du chancen!


Billige flyrejser fra Danmark storbyer til København

Billige flyrejser udefra Danmark til København