Vi bruger tekniske og reklame-cookies, vores egne og tredje parters. For at finde ud af mere om vores cookie-politik, klik her. Hvis du fortsætter med at browse denne hjemmeside, accepterer du samtidig brugsbetingelserne.

Ring for at booke

Nationale fastnetnumre, pris afhænger af udbyderen

Fly til Baton Rouge

Flyvninger til Baton Rouge

Den service som tilbydes af Bravofly stopper ikke bare med at søge og booke dine flyvninger, men giver dig også mulighed for at skabe din rejse mens du sidder komfortabelt foran computeren.

Du fortjener at finde en flyvning til Baton Rouge som passer til dig! Vores job er at gøre det på den bedst mulige måde og tilbyde maksimal sikkerhed. Pak dine kufferter og tag afsted til Baton Rouge - Bravofly tager sig af resten.

Er du på udkig efter en lavprisflyvning til Baton Rouge? Prøv Bravoflys søgemaskine-teknologi: alle lavprisflyvningerne med de bedste flyselskaber til Baton Rouge i bare nogle få klik.

Hvis du har tid til overs, så anbefaler vi at du bruger den på at søge den perfekte flyvning …ellers er alt hvad du behøver at gøre at tilpasse søgningen med filtrene og flyve afsted til Baton Rouge

Når du gennemser vores tilbud på flyvninger til Baton Rouge så prøv at følge dit instinkt, hvis du ændrer filtrene i søgemaskinen, kan du også ændre tilbuddene på flyvninger til Baton Rouge, én dag kan gøre en stor forskel - tro på eksperterne.

Finde alle fly til populære destinationer

Leveomkostninger Baton Rouge

Mad og drikkePrisgennemsnit
Øl (0,5 liter) 6,00 kr
Kaffe med mælk 26,00 kr
Måltid hos McDonald's 46,00 kr
Vand (0,33 liter) 9,00 kr
TransportPrisgennemsnit
30-dageskort 340,00 kr
Enkeltbillet 11,00 kr
Starttakst i taxa (taxametertakst 1) 24,00 kr
TøjPrisgennemsnit
1 sommerkjole i en kædebutik (Zara, H&M,...) 200,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller lignende) 257,00 kr
LønningerPrisgennemsnit
Gennemsnitlig disponibel månedsløn (efter skat) 13.391,00 kr

Top flyselskaber