Fly fra Barcelona til København

Barcelona til København Flyinformation

Pris på returrejse

søn. 14 jan. - søn. 21 jan.

fra

810 kr.

Pris på udrejse

fra 810 kr.

Fly med afgang fra

  • Barcelona

Fly med ankomst til

Flyselskaber, der flyver til denne destination

Norwegian, Vueling

Fra lufthavn København til bycentrum

8.99 km

Flyafstand

1759.79 km

Flyreise fra Barcelona til København

Fly Barcelona - København

Det er nemt og overskueligt at søge efter flybilletter fra Barcelona til Københavnpå bravofly.dk, og det er behageligt at kunne søge efter flybilletteri fred og ro og på de tider af døgnet, som passer én. Hvis du bruger søgemaskinen og dens filtre, så er det nemmere for dig at finde netop de flytider og de priser, som passer til din foretrukne rejse mellem Barcelona og København. København er et populært turistmål for folk fra hele verden. Den københavnske lufthavn, der også kaldes Kastrup lufthavn, er samtidig knudepunkt for mange rejsende, der mellemlander her, når de skal flyve videre ud i verden. Det gælder både danskere, som kommer fra andre dele af Danmark, og rejsende fra andre lande, som mellemlander i København


Wonderful Copenhagen

Ude omkring i verden er København måske mest kendt for at være lilleputhovedstaden, hvor venlige politibetjente hjælper and og ællinger over gaden, mens trafikken må stå stille. Eventyrenes eventyrlige by, hvor konger og dronninger går rundt med guldkroner på hovederne, og hvor prinsessen kysser svinedrengen; men i virkeligheden er København en driftig storby, hvor multinationale selskaber har afdelinger, hvor der holdes kongresser og møder med international deltagelse, og hvor de tilrejsende nyder godt af det kæmpe kultur- og underholdningsudbud, som København byder på.


Transport

Når man ankommer til Kastrup lufthavn i København møder man en stor, moderne og meget travl lufthavn. Skal man flyve videre til en anden lufthavn i Danmark, så er der et stort udbud af fly fra København til Bornholm og Jylland. De afgår alle fra indenrigsterminalen. Skal man ind til centrum af København, så kan man enten tage lufthavnsbussen eller en af de mange busser, som har stoppesteder omkring lufthavnen. Men det allerletteste er at finde Metroen og tage metrotoget ind til centrum. Der afgår også regional- og intercitytog fra Kastrup lufthavn både til Københavns Hovedbanegård og videre ud i landet. Bliver du i København i nogle dage, og vil du have muligheden for at komme vidt omkring med offentlig transport i S-tog, Metro og med bus, så er det en god idé at købe et Copenhagen Card, som foruden gratis transport, giver dig en række fordele. Med Copenhagen Card får du gratis entré til de fleste museer, rabat på mange seværdigheder samt på flere restauranter. Copenhagen Card gælder i 24, 48, 72 eller 120 timer og kan købes online eller på Københavns turistinformation, i lufthavnen og på diverse andre salgssteder.


Fra Tivoli til Fristaden.

København er kendt for så forskellige ting som Tivoli og Fristaden Christiania. Er man i København om sommeren eller ved juletid, så er en tur i den gamle have, som Tivoli i folkemunde kaldes, med de mange forlystelser et must. Forlystelseshaven er nok candyfloss og kulørte balloner, men det er også hyggelige restauranter, smukke haveanlæg, fantastiske springvand samt Tivoligarden og prinsessen, der bliver kørt omkring i sin guldkaret. På Christiania går turen til en ganske anden verden. Her lever beboerne et alternativt liv i de gamle kaserner og i hjemmebyggede huse. Det er hyggeligt at gå en tur her og komme væk fra den pulserende storby. Tag også en sejltur på kanalerne og se København fra vandsiden. Der er flere forskellige ruter, mange af dem sejler gennem Nyhavn, hvor H.C. Andersen boede i mere end 20 år. Det var også på den tid, at de store sejlbåde lagde til her, hvor sømandsknejperne lå på stribe ved havnekanten, men hvor der nu er fyldt med trendy spisesteder og blot nogle enkelte, traditionelle værtshuse tilbage. Mange af kanalturene sejler også forbi Operahuset, Amaliehaven med Amalienborg slot i baggrunden samt forbi Den lille Havfrue, som sidder ensom på sin sten og længes efter sin eventyrprins.


Måske er du interesseret i Billige flyvninger til Barcelona eller søg Billige flyrejser fra København til Barcelona Nu har du chancen!


Billige flyrejser fra Danmark storbyer til København

Billige flyrejser udefra Danmark til København