Vi bruger tekniske og reklame-cookies, vores egne og tredje parters. For at finde ud af mere om vores cookie-politik, klik her. Hvis du fortsætter med at browse denne hjemmeside, accepterer du samtidig brugsbetingelserne.

Fly til Baku

Flyvninger til Baku

Med Bravofly kan du sammenligne priserne på flyvninger Baku for mere end 400 af de mest kendte flyselskaber i verden. Hvis du finder den flyvning som passer til dig, så kan du booke den med det samme, før den bliver udsolgt.

Hvis du er på udkig efter en flyvning til Baku til lavpris og du ikke kan finde noget, så fortvivl ikke - hvis du kan være fleksibel med datoer, så indstil bare søgefiltret til fleksible datoer og din flyvning til Baku vil komme frem som ved magi.

Den service som tilbydes af Bravofly stopper ikke bare med at søge og booke dine flyvninger, men giver dig også mulighed for at skabe din rejse mens du sidder komfortabelt foran computeren.

Hvis du ikke har besluttet hvor du vil rejse hen Baku, så se vores tilbud på flyvninger. Bravofly er et førende firma på det europæiske marked på grund af de utallige valgmuligheder de tilbyder at komme til Baku så vel som mange andre fordele.

Bravoflys søgemaskine tillader dig at booke dine lavprisflyvninger til Baku på næsten ingen tid. Udfyld søgeskemaet på få sekunder og du vil få alle de billigste valgmuligheder for din lavprisflyvning.

Finde alle fly til populære destinationer

Leveomkostninger Baku

Mad og drikkePrisgennemsnit
Øl (0,5 liter) 6,00 kr
Kaffe med mælk 13,00 kr
Måltid hos McDonald's 30,00 kr
Vand (0,33 liter) 1,00 kr
TransportPrisgennemsnit
30-dageskort 45,00 kr
Enkeltbillet 1,00 kr
Starttakst i taxa (taxametertakst 1) 7,00 kr
TøjPrisgennemsnit
1 sommerkjole i en kædebutik (Zara, H&M,...) 231,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller lignende) 247,00 kr
LønningerPrisgennemsnit
Gennemsnitlig disponibel månedsløn (efter skat) 1.562,00 kr

Billige flyrejser fra Danmark storbyer til Baku