Har du brug for hjælp?

Fly til Australien

Opdateringer omkring Covid-19. - Oplysninger om refunderinger og aflysninger. Foretag ændringer i din booking på Mit Bravofly. Læs om de seneste rejserestriktioner.

Fortsæt med at besøge Bravoflys hjemmeside for at planlægge dine rejser præcist som du ønsker det og med maksimal sikkerhed. Hvis du booker med Bravofly, så tag også Scacciapensieri forsikring med - det vil være meget mere afslappende at rejse.

Når du har startet din søgning, surf gennem tilbuddene på flyvninger til Australien som vi har udvalgt for dig. Ha sjov med at udforske alle tilbuddene på flyvninger til {0}.

Udover at købe dine flybilletter til Australien, kan du også anvende Bravofly til at booke en bil eller et hotelværelse og downloade en turistguide helt gratis. Kun én løsning til flere små problemer.

For at søge efter dine flyvninger til Australien, udfyld bare søgeskemaet, start søgningen og vælg den flyvning som passer dig bedst.

Hvis du er kommet til vores søgemaskine til lavprisflyvninger fordi du har brug for en flyvning til Australien. Udfyld søgeskemaet, start søgningen og vælg den lavprisflyvning som passer dig bedst.


Flyrejser efter land

Rejsetilbud til de vigtigste byer i Australien

Billige flyrejser til de følgende destinationer:

Leveomkostninger Australien

Mad og drikke Prisgennemsnit
Øl (0,5 liter) 22,00 kr.
Kaffe med mælk 20,00 kr.
Måltid hos McDonald's 50,00 kr.
Vand (0,33 liter) 12,00 kr.
Transport Prisgennemsnit
30-dageskort 672,00 kr.
Enkeltbillet 19,00 kr.
Starttakst i taxa (taxametertakst 1) 20,00 kr.
Tøj Prisgennemsnit
1 sommerkjole i en kædebutik (Zara, H&M,...) 269,00 kr.
1 par jeans (Levi's 501 eller lignende) 436,00 kr.
Lønninger Prisgennemsnit
Gennemsnitlig disponibel månedsløn (efter skat) 20.183,00 kr.