Fly fra Athen til København

Opdateringer omkring Covid-19. - Oplysninger om refunderinger og aflysninger. Foretag ændringer i din booking på Mit Bravofly. Læs om de seneste rejserestriktioner.

Athen til København Flyinformation

Pris på returrejse

ons. 16 feb. - man. 21 feb.

fra

668 kr.

Pris på udrejse

fra -

Fly med afgang fra

  • Athen

Fly med ankomst til

Flyselskaber, der flyver til denne destination

SAS, Aegean Airlines

Fra lufthavn København til bycentrum

8.99 km

Flyafstand

2137.15 km

Flyreise fra Athen til København

Fly Athen - København

Når du booker dine flybilletter på Bravofly , vil du blive tilbudt Scacciapensieri forsikring, en aftale Bravofly har haft med EuroAssistance i årevis.

Hvis du ikke er sikker på hvor du skal tage hen på ferie, så lad dig selv blive vejledt af vores tilbud på flyvninger til København fra Athen, hvis du ikke har faste datoer, resultaterne vil hjælpe dig med at beslutte dig.

Hvis du rejser meget, så download vores app til iPhone gratis - du vil finde den utrolig brugbar på dine rejser.

Når du har fundet din flyvning Athen-København så fortsæt med at udforske den ekstra service hos Bravofly. Så vel som flyvningen Athen-København, kan du booke en bil som er klar når du ankommer i København og hvis du ønsker at blive i København, hos Bravofly kan du også hurtigt og nemt finde en måde at booke et hotelværelse i København.

Hvis du er på udkig efter lavprisflyvninger fra Athen til København er du kommet til det rette sted. Bravofly finder alle lavprisflyvninger til dig fra Athen til København med de vigtigste europæiske lavprisflyselskaber.


Måske er du interesseret i Billige flyvninger til Athen eller søg Billige flyrejser fra København til Athen Nu har du chancen!


Billige flyrejser fra Danmark storbyer til København

Billige flyrejser udefra Danmark til København