Fly fra Amsterdam til København

Opdateringer omkring Covid-19. - Oplysninger om refunderinger og aflysninger. Foretag ændringer i din booking på Mit Bravofly. Læs om de seneste rejserestriktioner.

Amsterdam til København Flyinformation

Pris på returrejse

man. 14 feb. - tor. 17 feb.

fra

450 kr.

Pris på udrejse

fra 78 kr.

Fly med afgang fra

  • Amsterdam

Fly med ankomst til

Flyselskaber, der flyver til denne destination

SAS, Norwegian, KLM

Fra lufthavn København til bycentrum

8.99 km

Flyafstand

621.03 km

Flyreise fra Amsterdam til København

Fly Amsterdam - København

Med flybilletter mellem Amsterdam og København har du udsigt til en rejse, som tager dig 622 km på 1 time og 30 minutter. Der er dagligt flere afgange mellem de to byer, og mange selskaber tilbyder billige billetter til din destination. Det hollandske flyselskab KLM flyver ofte mellem byerne, men det er også muligt at finde billetter med de nordiske luftfartsselskaber.


Nordens største lufthavn

flyvninger fra Amsterdam til København lander du i Kastrup. Det er Danmarks og Skandinaviens største lufthavn. Den er beliggende på Amager, og der kører både bus, tog og metro til og fra centrum af København. Kastrup blev grundlagt i 1925 og er blandt de ældste internationale lufthavne i Europa. Den betjener dagligt i nærheden af 24 millioner passagerer, og har ca. 22.000 ansatte. Kastrup har 3 terminaler, hvor terminal 2 og 3 anvendes til udenrigsflyvninger. Der er et stort udvalg af butikker og spisesteder, som tilbyder produkter fra internationale virksomheder. Hvis du ønsker at flyve fra Amsterdam til Kastrup, kan du enten vælge en returbillet fra Danmark, eller tage den fleksible løsning, og bestille en enkeltbillet. SAS og Norwegian flyver dagligt, og det hollandske selskab KLM tilbyder flybilletter fra Amsterdam til København på flere af døgnets timer.


Transport fra Kastrup

Hvis du skal fra lufthavnen og videre, er det letteste at tage toget fra Terminal 3. Her finder du forbindelser til Sverige og til flere steder i Danmark. Til dem der rejser mod Fyn og Jylland, kan der skiftes tog på Københavns Hovedbanegård. Hvis du derimod ikke er parat til at lade ferien være forbi, kan du på kort tid rejse til centrum med enten bus eller metro. Det tager ca. 15 minutter at komme til Kongens Nytorv og Nørreport St, hvis du rejser med metroen fra Kastrup Lufthavn.


Oplev bydelen Nørrebro

Det er værd at lægge vej forbi Nørrebro, hvis du er interesseret i en bydel, der har mange ligheder med Amsterdam. Fra lufthavnen kan du tage metroen eller bussen 5A, og det kræver 3 zoner at komme til Nørreport St. Fra metrostationen finder du let Strøget, som tilbyder et stort udvalg af butikker og spisesteder. Modsat Strøget går Nørrebrogade, og her kan du opleve bidder af den lokale kultur. Tæt på Nørreport St. ligger Torvehallerne, der består af to bygninger, som begge tilbyder et udvalg af madvarer og retter, der er klar til at blive spist. Et stykke længere nede ad gaden finder du Dronning Louises Bro. Med udsigt til søerne kan du gøre Københavnerne selskab, og nyde en kaffe eller en øl i den danske sol. Hvis du drejer den anden vej til venstre efter broen, kommer du til Blågårdsplads. Her finder du flere barer og caféer, herunder spisesteder som tilbyder veganske retter. I weekenden er humøret ofte højt i området, der deler indre København fra Nørrebro, og i sommerperioderne er det muligt at tage del i nogle af de mange udendørsarrangementer. Særligt Nørrebro Kulturfestival og sommerfesten på Blågårdsgade er populære muligheder for at opleve denne levende bydel.


Historisk fakta

København er den største by i Danmark. Byens centrum huser ca. 600.000 indbyggere, hvilket svarer til 22% af landets befolkning. Roskilde var oprindeligt Danmarks centrum, hvor beliggenheden blev valgt, da en eventuelt fjende mentes at kunne håndteres nemt ved kontrol fra Roskilde Fjord. Fra 1443, i Absalons tid, og fremefter betragtedes København som landets hovedstad. Christian IV havde stor indflydelse på udviklingen af byens arkitektur og ikke mindst de ikoniske bygninger; Rundetårn, Holmens Kirke, Børsen, Tøjhusmuseet og Trinitatis Kirken, er alle opført efter befordringer fra manden, der var konge i Norge og Danmark fra år 1588 til 1648. Disse seværdigheder kan alle opleves, hvis du står af på Christianshavns metrostation og fortsætter ind mod centrum af indre by.


Måske er du interesseret i Billige flyvninger til Amsterdam eller søg Billige flyrejser fra København til Amsterdam Nu har du chancen!


Billige flyrejser fra Danmark storbyer til København

Billige flyrejser udefra Danmark til København