Vi bruger tekniske og reklame-cookies, vores egne og tredje parters. For at finde ud af mere om vores cookie-politik, klik her. Hvis du fortsætter med at browse denne hjemmeside, accepterer du samtidig brugsbetingelserne.

Fly til Almaty

Flyvninger til Almaty

Hvis du har tid til overs, så anbefaler vi at du bruger den på at søge den perfekte flyvning …ellers er alt hvad du behøver at gøre at tilpasse søgningen med filtrene og flyve afsted til Almaty

Hvis du ikke har fundet hvad du søger, så prøv at kigge i afdelingen for flyvninger hos Bravofly, da det er sandsynligt at én fra vores team allerede har tænkt på den samme rejse.

Vælg den flyvning som passer dig bedst mellem adskillige valgmuligheder, vores søgemaskine tilbyder at komme til Almaty, Bravofly tager sig af resten.

Endelig kan du søge alle dine lavprisflyvninger ved hjælp af Bravoflys søgemaskine. Book dine lavprisflyvninger fra og til Almaty, du vil finde den rigtige løsning med bare nogle få klik.

Når du gennemser vores tilbud på flyvninger til Almaty så prøv at følge dit instinkt, hvis du ændrer filtrene i søgemaskinen, kan du også ændre tilbuddene på flyvninger til Almaty, én dag kan gøre en stor forskel - tro på eksperterne.

Finde alle fly til populære destinationer

Leveomkostninger Almaty

Mad og drikkePrisgennemsnit
Øl (0,5 liter) 4,00 kr
Kaffe med mælk 12,00 kr
Måltid hos McDonald's 28,00 kr
Vand (0,33 liter) 2,00 kr
TransportPrisgennemsnit
30-dageskort 132,00 kr
Enkeltbillet 1,00 kr
Starttakst i taxa (taxametertakst 1) 6,00 kr
TøjPrisgennemsnit
1 sommerkjole i en kædebutik (Zara, H&M,...) 282,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller lignende) 405,00 kr
LønningerPrisgennemsnit
Gennemsnitlig disponibel månedsløn (efter skat) 2.907,00 kr

Billige flyrejser fra Danmark storbyer til Almaty