Vi bruger tekniske og reklame-cookies, vores egne og tredje parters. For at finde ud af mere om vores cookie-politik, klik her. Hvis du fortsætter med at browse denne hjemmeside, accepterer du samtidig brugsbetingelserne.

Ring for at booke

Nationale fastnetnumre, pris afhænger af udbyderen

Fly til Alexandria

Flyvninger til Alexandria

På udkig efter en lavprisflyvning til Alexandria er det virkelig nemt hos Bravofly. Bare udfyld søgemaskinens felter og du vil omgående få tilbudt et udvalg af forskellige lavprismuligheder til Alexandria.

Hvis du er på udkig efter en flyvning til Alexandria til lavpris og du ikke kan finde noget, så fortvivl ikke - hvis du kan være fleksibel med datoer, så indstil bare søgefiltret til fleksible datoer og din flyvning til Alexandria vil komme frem som ved magi.

Den service som tilbydes af Bravofly stopper ikke bare med at søge og booke dine flyvninger, men giver dig også mulighed for at skabe din rejse mens du sidder komfortabelt foran computeren.

Med Bravofly kan du sammenligne priserne på flyvninger Alexandria for mere end 400 af de mest kendte flyselskaber i verden. Hvis du finder den flyvning som passer til dig, så kan du booke den med det samme, før den bliver udsolgt.

Når du gennemser vores tilbud på flyvninger til Alexandria så prøv at følge dit instinkt, hvis du ændrer filtrene i søgemaskinen, kan du også ændre tilbuddene på flyvninger til Alexandria, én dag kan gøre en stor forskel - tro på eksperterne.

Finde alle fly til populære destinationer

Leveomkostninger Alexandria

Mad og drikkePrisgennemsnit
Øl (0,5 liter) 21,00 kr
Kaffe med mælk 26,00 kr
Måltid hos McDonald's 44,00 kr
Vand (0,33 liter) 7,00 kr
TransportPrisgennemsnit
Enkeltbillet 12,00 kr
Starttakst i taxa (taxametertakst 1) 61,00 kr
TøjPrisgennemsnit
1 sommerkjole i en kædebutik (Zara, H&M,...) 182,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller lignende) 255,00 kr
LønningerPrisgennemsnit
Gennemsnitlig disponibel månedsløn (efter skat) 5.416,00 kr