Vi bruger tekniske og reklame-cookies, vores egne og tredje parters. For at finde ud af mere om vores cookie-politik, klik her. Hvis du fortsætter med at browse denne hjemmeside, accepterer du samtidig brugsbetingelserne.

Fly til Abilene

Flyvninger til Abilene

Den service som tilbydes af Bravofly stopper ikke bare med at søge og booke dine flyvninger, men giver dig også mulighed for at skabe din rejse mens du sidder komfortabelt foran computeren.

På udkig efter en lavprisflyvning til Abilene er det virkelig nemt hos Bravofly. Bare udfyld søgemaskinens felter og du vil omgående få tilbudt et udvalg af forskellige lavprismuligheder til Abilene.

Hvis du søger de priser på flyvninger Abilenesom passer dig bedst, er alt hvad du skal gøre at sammenligne alle de bedste mulige tilbud fra mere end 400 flyselskaber. Vi anbefaler at du anvender alle filtrene for at få de bedste tilbud.

Hvis du er på udkig efter en flyvning til Abilene til lavpris og du ikke kan finde noget, så fortvivl ikke - hvis du kan være fleksibel med datoer, så indstil bare søgefiltret til fleksible datoer og din flyvning til Abilene vil komme frem som ved magi.

Bravofly giver dig også muligheden for at anvende dine tilbudsflyvninger til Abilene gennem hele året. Prøv at ændre afgangs- og ankomstdatoerne for Abilene, du vil blive forbløffet over antallet af flyvninger du finder.

Finde alle fly til populære destinationer

Leveomkostninger Abilene

Mad og drikkePrisgennemsnit
Øl (0,5 liter) 7,00 kr
Kaffe med mælk 24,00 kr
Måltid hos McDonald's 57,00 kr
Vand (0,33 liter) 8,00 kr
TransportPrisgennemsnit
30-dageskort 404,00 kr
Enkeltbillet 9,00 kr
Starttakst i taxa (taxametertakst 1) 13,00 kr
TøjPrisgennemsnit
1 sommerkjole i en kædebutik (Zara, H&M,...) 227,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller lignende) 253,00 kr
LønningerPrisgennemsnit
Gennemsnitlig disponibel månedsløn (efter skat) 12.949,00 kr