Søg

VILKÅR OG BETINGELSER FOR DET PERSONLIGE OMRÅDE: SERVICEN "Mit Bravofly"

Velkommen til tjenesterne hos lastminute.com group (“lm group”), Europas førende udbyder i online rejse- og feriebranchen, som tilbyder dig muligheden for at booke og købe produkter og/eller tjenester inden for fritid og turisme som f.eks. flybilletter, feriepakker, hotelbooking, biludlejning og andre tilhørende tjenester osv. ("produkter og/eller tjenester").

lastminute.com group tilbyder produkter og/eller tjenester skræddersyet til dine behov og præferencer ved hjælp af den mest avancerede teknologi, som giver dig mulighed for at vælge og bestille de ønskede produkter og/eller tjenester hurtigt og nemt gennem lastminute.com groups hjemmesider til de bedste priser ("websted/-er"). Du kan se alle lastminute.com groups hjemmesider via det følgende link https://lmgroup.lastminute.com/our-business/our-sites.aspx

Desuden kan vi oplyse, at produkter og tjenester, som er tilgængelige gennem hjemmesiderne, leveres af selskaber, som ejes af lm group eller andre selskaber tilknyttet samme. Hvis du ønsker det, kan du anmode om listen over selskaber, som ejes af lastminute.com group, ved at sende en e-mail til privacy.da@lastminutegroup.com.

1. BESKRIVELSE AF TJENESTEN

I form af det personlige område tilbyder lm-gruppen et gratis og fleksibelt værktøj, der indeholder forskellige funktioner såsom følgende: Det letter gennemgangen af alle hotelbookinger, turistrejsepakker, flyrejser og andre dermed forbundne tjenester, der er blevet ydet i de sidste 3 år på et hvilket som helst websted ejet af et selskab i lm-gruppen; det hjælper dig med at administrere dine reservationer, gendanne de seneste søgninger foretaget på dette websted, videresende anmodninger om yderligere tjenester til det relevante selskab, ændre din reservation, anmode om hjælp, se - hvor det er muligt - eventuelle rabatter (herunder på krydstogtrejser); samt undersøge de bedste tilbud, der i øjeblikket udbydes af de virksomheder, der tilhører lm-gruppen ("Service").

Selskabet, som yder denne tjeneste, er BravoNext S.A., et schweizisk selskab, som ejes af lm group, og er opført i virksomhedsregisteret i Kanton Ticino med identifikationsnummeret CHE-115.704.228 og registreret som hjemmehørende på adressen Vicolo de’ Calvi 2 - 6830 Chiasso, Schweiz.

Du kan tilgå tjenesten ved at tilmelde dig på enhver af lm groups hjemmesider, hvor dette er muligt. Når du har tilmeldt dig, vil du kunne tilgå alle oplysninger om de bestillinger, som du har gennemført med ethvert af lm groups selskaber på ethvert websted.

Du vil også kunne bruge de samme legitimationsoplysninger (bruger og adgangskode) til at tilgå tjenesterne på alle webstederne, som tilhører lm group. Derfor er tjenesten og adgangen unik, og det er ikke nødvendigt at generere registreringsoplysninger på hvert af lm groups websteder.

Endelig skal du huske, at fordi produkter og tjenester, som er tilgængelige gennem webstederne, leveres af selskaber, som ejes af lastminute.com group eller andre selskaber tilknyttet samme, så vil oplysningerne om booking, som er tilgængelige gennem tjenesten, henvise til bookinger, som er gennemført med ethvert selskab, som ejes af lastminute.com group. Til disse formål giver du hermed udtrykkeligt BravoNext, S.A. tilladelse til at indsamle og indhente oplysninger om dine bestillinger fra ethvert af lastminute.com groups selskaber, som du har indgået kontrakt med. Samtidig giver du disse selskaber tilladelse til at rapportere disse oplysninger til BravoNext, S.A. Denne tilladelse står i direkte forbindelse medl tjenesten og oprettelsen og vedligeholdelsen af kontraktforholdet, som oprettes mellem dig og BravoNext, S.A., når du tilmelder dig tjenesten. Bemærk, at behandlingen af dine oplysninger er nødvendig for at kunne yde dig den aftalte service og for at kunne udføre denne kontrakt, i henhold til artikel 6(1)(b) af Den generelle EU-forordning om databeskyttelse 2016/679.Vi anbefaler, at du læser afsnit 3.A i Fortrolighedspolitikken. Du har ret til at tilbagekalde din tilladelse gennem at anmode om fjernelse fra tjenesten ved at sende en e-mail til privacy.da@lastminutegroup.com uden at det påvirker din ret til databeskyttelse ifølge pkt. 3 i disse vilkår og betingelser. Framelding fra tjenesten påvirker ikke og har ingen konsekvenser for de bestillinger, som du har gennemført på ethvert af lastminute.com groups websteder, som forbliver gyldige til alle formål i henhold til deres kontraktlige betingelser.

Udover at levere tjenesten kan BravoNext vise personligt tilpassede tilbud om produkter og tjenester i dit personlige område. Disse specielle og personligt tilpassede tilbud om produkter og/eller tjenester kan leveres af BravoNext, virksomheder i lm group eller af en af vores samarbejdspartnere. For at forbedre effektiviteten og kvaliteten af de angivne specielle og tilpassede tilbud oplyser vi dig om, at vi kan analysere dine personlige oplysninger for at medtage dine bookingoplysninger for at oprette en profil af dine interesser og præferencer, så vi kan tilpasse og målrette vores kommunikation, så den bliver rettidig og relevant for dig. Juridisk grundlag for visning af personligt tilpassede tilbud i det personlige område, som tidligere beskrevet, er i legitim interesse på baggrund af art. 6.1. f) af den generelle EU-forordning om databeskyttelse 2016/679. Vi har udført en "opvejningstest" for at sikre, at vores behandling er nødvendig, og at din grundlæggende ret til fortrolighed ikke vejer tungere end vores legitime interesser, og vi er overbevist om, at vores legitime interesse er berettiget af den værdi vi tilfører dig, så du let kan finde de bedste tilbud af produkter og/eller services, som du ønsker at føje til din booking. Bemærk, at du har ret til at framelde dig og anmode om begrænsning af behandling, og du kan altid deaktivere denne funktion direkte i dit personlige område eller ved at skrive til privacy.da@lastminutegroup.com.

Bemærk, at servicen forbliver tilgængelig indtil du sletter din konto eller indtil BravoNext stopper udbydelsen af servicen. Hvis du anmoder om annullering af dine personoplysninger fra en virksomhed i lastminute.com group, er disse oplysninger ikke tilgængelige på denne hjemmeside før den 3-års periode udløber.

2. TILMELDING TIL TJENESTEN

For at tilmelde dig lm groups tjenester, at du udfylde tilmeldingsformularen, som er tilgængelig på webstedet, for at modtage login og adgangskode.

Til dette formål skal du garantere, at al information og personlige oplysninger, som du afgiver til under tilmeldingsproceduren, er opdaterede, komplette og sande. Desuden er det dit ansvar omgående at meddele enhver ændring i disse oplysninger til BravoNext, S.A.

Når du har gennemført tilmeldingen, vil du modtage en e-mail med et link, som du skal bruge til at aktivere din konto. Når din konto er aktiveret, kan du få adgang til tjenesten med dit brugernavn og adgangskode.

Du kan også vælge at tilmelde dig eller få adgang til servicen til det personlige område med legitimationsoplysningerne fra dit sociale netværk. Se pkt. 2.3 af denne fortrolighedspolitik for flere oplysninger om log-ind med Facebook og Google når du tilmelder dig og/eller bruger din konto i det personlige område. 

Bemærk, at når du logger ind på din registrerede personlige konto, forbliver du logget ind på siden for dit personlige område i en periode på tres dage, eller indtil du vælger at logge ud fra din konto. 

Adgangskoden er personlig, og må ikke overdrages til andre. Du forpligter dig hermed til at opbevare og bruge adgangskoden med den nødvendige omhu. Hvis du har mistanke om, at dine legitimationsoplysninger bliver brug på en uautoriseret eller ukorrekt måde af tredjeparter, skal du omgåede meddele dette til lastminute.com group ved at sende en e-mail til følgende adresse: privacy.da@lastminutegroup.com.

Vi minder dig hermed om, at for at sikre en påpasselig og autoriseret adgang til tjenesten, er adgang kun mulig med det brugernavn og adgangskode, som du har fået tildelt. Derfor vil alle operationer udført med det tildelte brugernavn og adgangskode antages at være udført personligt af indehaveren af disse loginoplysninger, og denne tredjepart vil derfor blive holdt ansvarlig i tilfælde af brud på forpligtelsen til en påpasselig brug af tjenesten.

Før du tilmelder dig denne service bedes du læse vores fortrolighedspolitik.

3. FORTROLIGHEDSPOLITIK OG INFORMATION OM BEHANDLINGEN AF PERSONLIGE DATA - PERSONLIGT OMRÅDE

Vi anerkender vigtigheden af at beskytte dit privatliv og dine rettigheder angående databeskyttelse. Internettet er et kraftfuldt værktøj til formidling af personlige oplysninger, derfor tager vi og alle andre selskaber, som ejes af lastminute.com group, opgaven med at overholde gældende lovgivning angående beskyttelse af personoplysninger og deres sikkerhed meget alvorligt. Det er vores mål at garantere en sikker, kontrolleret og fortrolig navigation for vores brugere og kunder, som tilmelder sig vores tjenester og/eller giver os deres samtykke til et specifikt formål (du som "Kunde").

Denne fortrolighedspolitik beskriver hvordan vi indsamler, anvender og overdrager dine personoplysninger i forbindelse med dine adgang til og brug af vores hjemmeside og services, og specifikt:

3.1. Hvem er den dataansvarlige for dine data?
3.2. Hvilke kategorier af dine data indsamler og bruger vi?
3.3. Hvorfor og hvordan indsamler vi dine data?
3.4. Hvem ser, modtager og bruger dine data, og hvor?
3.5. Hvor længe opbevarer vi dine data?
3.6. Hvilke databeskyttelsesrettigheder har du, og hvordan kan du udøve dem?
3.7. Kontaktoplysninger for den dataansvarlige
3.8. Vores databeskyttelsesrådgivers kontaktoplysninger
3.9. Oplysninger om cookies
3.10. Erklæring om beskyttelse af persondata for Facebook
3.11. Opdaterede og ældre versioner af denne fortrolighedspolitik 

Det oplyser dig også om, hvordan du kan udøve dine rettigheder (herunder retten til at modsætte dig dele af den databehandling som vi udfører). Afsnittet nedenfor indeholder flere oplysninger om dine rettigheder og hvordan du kan udøve dem.

Hvis du ser et udefineret udtryk i denne fortrolighedspolitik (såsom "service" eller "hjemmeside") har det den samme betydning som i vores virksomheds kontraktuelle servicebetingelser.

3.1. Hvem er den dataansvarlige for dine personoplysninger?

Når denne fortrolighedspolitik nævner "Virksomheden", "vi", "os", "vores" eller "dataansvarlige" henvises der til:

BravoNext S.A., et schweizisk selskab, som ejes af lm group, og er opført i virksomhedsregisteret i Ticino med identifikationsnummeret CHE-115.704.228 og registreret som hjemmehørende på adressen Vicolo de’ Calvi 2 - CH-6830 Chiasso, Schweiz, som er ansvarlig for behandlingen af vores brugeres og/eller kunder personoplysninger i henhold til denne fortrolighedspolitik (herefter henvist til som "virksomheden", "vi", "os", "vores" eller "dataansvarlig"). Ydermere kan vi oplyse dig om, at BravoNext har udnævnt Viaggiare SRL., en italiensk virksomhed tilhørende lm group, og som er registreret i det italienske handelskammer i Milano under MOMS-identifikationsnummer IT04403760962, med registeret adresse på Via del Don 3, 20123 Milano, Italien. Denne udnævnelse har udelukkende til formål at overholde den generelle EU-forordning om databeskyttelse 2016/679 ("GDPR") (Art. 27 GDPR).

Da vi er hjemmehørende i Schweiz, er vi underlagt schweizisk lovgivning om beskyttelse af personoplysninger. Derfor er vi forpligtede til at opfylder bestemmelserne i den generelle forordning om databeskyttelse (EU) 2016/679 ("GDPR") samt den schweiziske lov om databeskyttelse af 19. juni 1992 (FADP). Endvidere oplyser vi vores brugere og/eller kunder om, at Kommissionens beslutning af 26. juli 2000 i forbindelse med Europa-Parlamentets og Rådets direktiv 95/46/EF vedrørende tilstrækkeligheden af beskyttelse af personoplysninger i Schweiz, at den schweiziske lovgivning sikrer et tilstrækkeligt beskyttelsesniveau i overensstemmelse med direktivet 95/46/EF.

I overensstemmelse med den schweiziske lov om databeskyttelse af 19. juni 1992 (FADP) og artikel 45 i den schweiziske lov om tilsyn med forsikringsselskaber (FASIC) af 17. december 2004 oplyser vi vores brugere og/eller kunder om, at deres personoplysninger behandles og opbevares af virksomheden på en måde og til de formål, som det fremgår af det følgende, i overensstemmelse med FAPD og FASIC.

3.2. Hvilke kategorier af dine data indsamler og bruger vi?

Når du besøger hjemmesiden og bruger vores sammenligningsservice (du som en "Bruger") eller efterfølgende køber eller tilmelder dig vores services (du som en "Kunde") indsamler vi de følgende kategorier af personoplysninger:

3.2.1. Personoplysninger som du afgiver:

 • De personoplysninger, som du deler med os, herunder når du åbner en konto, tilmelder dig marketingkommunikation samt dem, som du giver os når du bruger vores services, downloader vores app, herunder de oplysninger, som du indtaster på vores bookingplatform og medtager i dine kommentarer, vurderinger eller meddelelser sendt via telefon til vores Kundeservicehold, gennem live chatten eller sociale medier.

 • Mere specifikt: 
  Når du deltager i undersøgelser eller spørgeskemaer om vores service, er det muligt, at du giver os dine kontaktoplysninger, din feedback og bidrag til kundeundersøgelser og -spørgeskemaer.
  Når du tilmelder dig de tilpassede marketingsservices angives i pkt. 3 -F af denne fortrolighedspolitik , er det muligt, at du giver os: Dine personlige oplysninger, oplysninger om dine køb, herunder hvad du har booket, oplysninger om, hvornår du klikker på vores annoncer, måden, hvorpå du får adgang til hjemmesiden, herunder din IP-adresse, online-identifikatorer og browseroplysninger. Du kan også give os oplysninger om dine bookinger, din adfærd på internettet eller dine personlige interesser. Bemærk, at visse af disse oplysninger indsamles automatisk, i henhold til pkt. 2,2.
  Når du åbner en konto til det personlige område, eller når du bruger din konto, er det muligt, at du giver os: dine personlige oplysninger, så som dit navn, dit efternavn, din e-mail, dit telefonnummer, dit profilbillede og dine log-indoplysninger, samt din e-mail og den adgangskode, som du vælger. Se pkt. 2.3 af denne fortrolighedspolitik hvis du bruger eller få adgang til servicen til det personlige område med legitimationsoplysningerne fra dit sociale netværk. Bemærk, at når du logger ind på din registrerede personlige konto, forbliver du logget ind på siden for dit personlige område i en periode på tres dage, eller indtil du vælger at logge ud fra din konto. Selskabet, som yder denne tjeneste på alle hjemmesiderne i lm group er BravoNext S.A., et schweizisk selskab, som ejes af lm group, og er opført i virksomhedsregisteret i Kanton Ticino med identifikationsnummeret CHE-115.704.228 og registreret som hjemmehørende på adressen Vicolo de’ Calvi 2 - 6830 Chiasso, Schweiz. Før du færdiggør tilmeldingsprocessen skal du bekræfte, at du har læst og accepteret den specifikke fortrolighedspolitik og vilkårene og betingelserne fra BravoNext S.A. for denne service. 

 • Personoplysninger, som du indsender om andre personer: Hvis du har planer om at indsende andres personoplysninger til os, for eksempel hvis du skal booke på deres vegne, må du kun indsende disse tredjemandsoplysninger efter du har fået samtykke fra personen, og efter de har haft adgang til denne fortrolighedspolitik. Når du indsender data om andre personer, erklærer du, at du har deres samtykke 

 • Personoplysninger om børn: Bemærk, at vi kun kan indsamle og anvende oplysninger om børn hvis disse indsendes af barnets forælder eller værge, eller med dennes samtykke. Hvis vi bliver opmærksomme på, at vi har behandlet oplysninger om et barn uden det nødvendige samtykke fra en forælder eller værge, forbeholder vi os retten til at slette sådanne oplysninger. 

Overdragelse af de ovenfornævnte personoplysninger når vi anmoder om dem er nødvendig, for at kunne gennemføre kontrakten mellem dig og os korrekt, of for at give os mulighed for at overholde vores juridiske forpligtelser, undtaget når vi behøver samtykke som juridisk grundlag for behandlingen og vores legitime interesse. Uden disse oplysninger er det muligt at vi ikke kan tilbyde dig alle de services som du har anmodet om.

Det er vigtigt, at alle de personoplysninger, som du giver os er korrekte og nøjagtige. Dette omfatter, for at give et eksempel, at du sikrer, at vi altid har dine korrekte kontaktoplysninger (herunder din e-mail). 

3.2.2. Personoplysninger som indsamles automatisk fra vores hjemmeside, fra kommunikation, som vi sender, og/eller fra tredjeparter

 • Vi indsamler oplysninger om dine besøg på og din brug af hjemmesiden, såsom oplysninger om den enhed og browser, som du bruger, din IP-adresse eller dine domænenavne på computerne der besøger hjemmesiderne, URI'er (Uniform Resource Identifier) på de anmodninger som foretages, tidspunktet for anmodningen, metoden anvendt til at indsende anmodningen til serveren, størrelsen på filen, som modtages som svar, nummerkoden, der angiver statussen på svaret fra serveren (vellykket, mislykket osv.) og andre parametre, der relaterer til brugernes operativsystemer og computermiljøer, dato og tidspunkt samt varighed for dit besøg, henvisningskilden og hjemmesidens navigationsstier over dit besøg og dine interaktioner på hjemmesiden, herunder de services og tilbud, som du er interesseret i. Bemærk, at vi kan knytte disse oplysninger til din konto.  

Du bedes se afsnittet om cookies i denne fortrolighedspolitik (9. Oplysninger om cookies) for yderligere oplysninger om formålet med vores indsamling og brug af disse oplysninger. Bemærk, at dine personoplysninger også kan tilknyttes cookies, som f.eks. aktiverer lagring af dine rejsesøgninger på din personlige konto når du er logget på servicen og/eller indsamle oplysninger om, hvordan du bruger vores produkt og services.

 • Vi kan også bruge denne måde til at forstå hvordan du interagerer med det kommunikationsmateriale, som vi sender dig, så som e-mails, herunder de handlinger, som du foretager dig, som de links du klikker på, samt varigheden og hyppigheden af din interaktion med e-mailen.  

 • I det omfang som den gældende lovgivning tillader det, kan vi modtage yderligere oplysninger om dig, såsom oplysninger og advarsler om detektering af svig fra tredjepartsserviceudbydere og/eller -partnere til vores aktiviteter til forebyggelse af svig.

 • For at kunne levere tjenesten til det personlig område kan BravoNext S.A. indhente oplysninger og personoplysninger om dine bookinger fra ethvert af selskaberne i lm group, som du har indgået kontrakt med, 

3.2.3. Andre kilder til personoplysninger: Log-ind med Facebook, Google og Apple når du tilmelder dig og/eller bruger din konto i det personlige område 

Du kan oprette og bruge det personlige område gennem vores log-indsystem, eller du kan vælge at linke til eller logger ind på dit personlige område med en tredjepartsservice (f.eks. Facebook, Google og Apple), kan denne tredjepartsservice sende os oplysninger som dine registrerings- og profiloplysninger (dvs. brugernavn, bruger-ID tilknyttet din konto på sociale medier, billeder, e-mail) og alle andre oplysninger som du har givet det sociale netværk tilladelse til at dele med tredjeparter. De data, som vi modtager, afhænger af dine privatlivsindstillinger på de sociale medier og disse tredjeparter. Du skal altid gennemgå, og om nødvendigt justere dine privatlivsindstillinger på tredjepartshjemmesider og -services før du linker eller forbinder dem til vores hjemmeside. 

Bemærk også, at ved at anvende servicen, som leveres af tredjeparten, kan oplysningerne overføres, transmitteres, lagres eller behandles af en tredjepart i USA eller andre lande uden for EU, i overensstemmelse med nedenstående fortrolighedspolitikker. Som følge heraf kan visse nationale programmer uden for EU muliggøre, at offentlige myndigheder får adgang til dine personlige oplysninger af sikkerhedsmæssige årsager. 

Specielt:  

Log-ind på Facebook 

 • Når du vælger at tilmelde dig og/eller logge ind på vores platforme eller services på vores hjemmeside via Facebook, enten når du tilmelder dig eller efter du har tilmeldt dig, accepterer du at dele dit navn, din e-mail, dit profilbillede samt dit bruger-ID tilknyttet din konto på sociale medier med os. Vi registrer også, at du har tilmeldt dig gennem Facebook. 

Oplysninger om din aktivitet på vores hjemmeside kan sendes til Facebook når du har en konto hos dem, og når du har valgt at bruge funktionen til socialt medie-logind til at tilmelde dig hos os. 

Den sociale medieplatform kan modtage oplysninger som din IP-adresse og browserens URL-adresse.

For at få flere oplysninger om indsamlingen og brugen af data på Facebook, om dine rettigheder i denne forbindelse, samt måder, hvorpå du er beskyttet, skal du se Facebooks fortrolighedspolitik https://www.facebook.com/policy.php 

Log-ind på Google 

 • Når du vælger at bruge Google til at oprette forbindelse til vores platforme eller services accepterer du at dele din e-mail og dit profilbillede med os. Vi registrer også, at du har tilmeldt dig gennem Google. 

Googles platform kan modtage oplysninger som din IP-adresse og browserens URL-adresse. 

For at få flere oplysninger om dine rettigheder i denne forbindelse, samt måder, hvorpå du er beskyttet, skal du se Googles fortrolighedspolitik: https://policies.google.com/privacy  

Log ind med Apple 

 • Når du vælger at bruge Log ind med Apple til at oprette forbindelse til vores platforme eller services, accepterer du at dele dit for- og efternavn, din e-mailadresse og dit tilknyttede AppleID med os. Vi registrer også, at du har tilmeldt dig gennem Apple.

Apples platform kan modtage oplysninger som din IP-adresse og browserens URL-adresse. 

For at få flere oplysninger om dine rettigheder i denne forbindelse, samt måder, hvorpå du er beskyttet, skal du se Apples fortrolighedspolitik: https://support.apple.com/en-us/HT208650

3.3. Hvorfor indsamler vi dine data?

Generelt set bruger vi dine personoplysninger for at kunne levere de services som du anmoder os om, behandle betaling, tilbyde dig kundeservice, sende dig meddelelser med markedsføring og tilbud, oplyse dig om vigtige ændringer på vores hjemmeside og til at levere vores indhold og reklamer som vi tror kunne være interessante for dig. Mere specifikt:

 

A. For at kunne etablere og vedligeholde det kontraktlige forhold, som er nødvendigt for levering af den Service, som du har anmodet om, i alle dens faser og med enhver mulig tilføjelse og ændring, eller for at træffe foranstaltninger efter din anmodning i forhold til kontrakten, før denne blev indgået (f.eks. for at muliggøre dine bookinger og betalinger, svare på dine spørgsmål og tvivl, samt til administration af din konto). Oplysninger om vores levering af servicen og/eller for at give dig afklaring eller hjælp kan sendes til dig via e-mail, telefon, SMS, optagede opkald eller andre, lignende teknologier. 

Bemærk, at hvis du ikke opnår forbindelse ved dit opkald, eller dit opkald afbrydes undervejs, ringer vi tilbage til dig for at kunne svare på din anmodning.

Til at indhente oplysninger om dine bestillinger fra ethvert af lastminute.com groups selskaber, som du har indgået kontrakt med. Samtidig giver du disse selskaber tilladelse til at rapportere disse oplysninger til BravoNext, S.A.

På hvilket juridisk grundlag? For at opfylde en kontrakt, eller for at udføre opgaver i forbindelse med en kontrakt (dvs. for at kunne levere de produkter og/eller services, som du anmoder om, og/eller for at give dig afklaring eller hjælp) 

**************

B. Hvis gældende lovgivning tillader at bede om din deltagelse i vores undersøgelser som fra tid til anden udføres via e-mail, telefon, SMS, optagede opkald eller andre, lignende teknologier, så du kan fortælle os om din oplevelse som modtager af vores service. Vi bruger din feedback til at udvikle og forbedre vores services. Efter vi har analyseret din feedback kan vi anse det for nødvendigt at kontakte dig, for at give dig et svar på dit undersøgelsessvar. Du kan til enhver tid skrive til os, hvis du ikke længere ønsker at modtage vores undersøgelser på privacy.da@lastminutegroup.com. Bemærk, at din deltagelse i undersøgelsen er frivillig, og at det ikke har nogen konsekvenser, hvis du foretrækker ikke at deltage.

På hvilket juridisk grundlag? For at forfølge vores legitime interesse (dvs. for at administrere og forbedre vores produkter, services og daglige drift)

**************

C. For at leve op til de juridiske, lovmæssige og overholdelsesmæssige krav, og for at svare på anmodninger fra myndigheder eller lovhåndhævende organer i deres udførelse af en undersøgelse.

På hvilket juridisk grundlag? For at overholde loven (dvs. at dele personoplysninger med lovhåndhævende myndigheder)

**************

D. For at udføre aggregerede statistiske analyser på anonymiserede grupper eller for at analysere identificerbare individers adfærd, så vi kan se hvordan vores hjemmeside, produkter og services anvendes, og hvordan vores virksomhed klarer sig.

På hvilket juridisk grundlag? For at forfølge vores legitime interesse (dvs. forbedring af vores hjemmeside, dennes funktioner og vores produkter og services)

**************

E. For at fremsende dig (hvor tilladt af loven, medmindre du har nægtet dit samtykke) reklamemateriale via e-mail eller, hvor det er tilladt af loven, anden tilsvarende elektronisk kommunikation vedrørende lignende eller supplerende produkter og services, som dem du har købet og som tilbydes på vores hjemmeside. I visse tilfælde, kan vi sende dig det ovennævnte reklamemateriale i personaliseret form afhængigt af dine oplysninger.

På hvilket juridisk grundlag? Blødt tilvalgskrav/For at forfølge vores legitime interesse (dvs. marketing)

**************

F. For at sende dig personligt tilpassede og profilerede marketingkommunikation. 

Underlagt det foregående punkt E, og udelukkende med dit foregående samtykke, kan vi via e-mail, telefon, post, WhatsApp, SMS-meddelelser og/eller gennem vores hjemmeside eller tredjeparter hjemmesider (f.eks. via annoncer og/eller webpushmeddelelse) dele de bedste tilbud om produkter og services, som vi tror kan være af din interesse. Hvis du allerede har givet os dit samtykke til profileringsaktiviteter via marketingcookies eller andre midler, kan vi sende dig personligt tilpasset kommunikation. De personligt tilpassede services eller tilbud kan være forbundet med følgende brancher (bemærk, at vi ikke deler din e-mailadresse med tredjeparter): turisme, fritid, underholdning, high-tech, mode, indretning, forbrugsgoder, fødevarer og drikke, finans- og bankverdenen, forsikring, energi, miljø, kommunikation, massemedier, ejendomshandel, farmaceutiske produkter, beklædning og tekstiler, uddannelse og træning, energi, publikationer og redigering, informations- og kommunikationsteknologi, detailhandel, sport, telekommunikation og andre tjenester i almindelighed. 

For at opnå dette formål kan vi: 

- analysere dine personlige oplysninger for at skabe en profil af dine interesser og præferencer, så vi kan tilpasse og målrette vores kommunikation, så den bliver rettidig og relevant for dig. 

- kombinere de oplysninger, som du giver os via cookies og andre sporingsteknologier med oplysninger omkring dine køb- analysere oplysninger om måden, hvorpå du interagerer med de kommunikationsmaterialer du modtager fra os, så som oplysninger om, hvorvidt du har åbnet modtagne e-mails eller for at bestemme, om du har set eller interageret med en annonce, for at registrere antallet af gange, du har set hver annonce, for at undgå, at du får vist den samme annonce for ofte osv. 

- midlertidigt dele en krypteret version af din e-mailadresse med omhyggeligt udvalgte samarbejdspartnere, som kan kombinere disse oplysninger med andre former for online-identifikatorer eller andre personoplysninger for at kunne sende dig tilbud på tværs af enheder eller kanaler, for eksempel på sociale netværk (Facebook, Pinterest, Instagram, twitter). 

- bruge automatisk beslutningstagning til at segmentere og målrette produkttilbud på baggrund af din efterspørgsel og dine behov. Dette giver os mulighed for at være mere fokuserede, effektive og omkostningseffektive med vores ressourcer, samtidigt med, at vi mindsker risikoen for, at brugere modtager oplysninger, som de anser for værende upassende eller irrelevante. Du kan altid anmode om en manuel beslutningstagning i steder, udtrykke din mening eller modsætte dig en afgørelse, der alene er baseret på automatisk behandling, herunder profilering, hvis en sådan afgørelse har retsvirkning eller på tilsvarende vis betydeligt påvirker dig. For at få yderligere oplysninger kan du kontakte vores databeskyttelsesrådgiver, hvis kontaktoplysninger findes i denne fortrolighedspolitik.

På hvilket juridisk grundlag? Hvor du giver dit samtykke (ved at markere det relevante afkrydsningsfelt eller ved at indtaste din e-mailadresse i det relevante felt, til modtagelse af personligt tilpasset kommunikation om os og vores udvalgte tredjeparter).

**************

G. ikke relevant

**************

H. ikke relevant

**************

I. For at bevise overholdelse af vores vilkår og betingelser og for, at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares.

På hvilket juridisk grundlag? For at forfølge vores legitime interesse (dvs. overholdelse af vores vilkår og betingelser, beskyttelse af vores rettigheder i tilfælde af tvist eller krav)

**************

For at målrette og tilpasse online marketingmeddelelser og reklamer til dig på baggrund af de oplysninger, som vi har om din brug af vores hjemmeside, produkter og services, samt andre hjemmesider indsamlet ved hjælp af cookies (se flere oplysninger i afsnittet om cookies i denne fortrolighedspolitik). 

På hvilket juridisk grundlag? Hvor du giver dit samtykke (dvs. gennem banneret med cookies eller gennem din browserindstillinger)

************** 

K.  ikke relevant

**************

L. Når du tilmelder dig eller logger på det personlige område, for at vise dig personligt tilpassede tilbud om produkter og tjenester i forbindelse med din booking i dit personlige område. Bemærk, at disse specielle og personligt tilpassede tilbud om produkter og/eller tjenester kan leveres af lm group eller af en af vores samarbejdspartnere. 

For at forbedre effektiviteten og kvaliteten af de angivne specielle og tilpassede tilbud oplyser vi dig om, at vi kan analysere dine personlige oplysninger for at medtage dine bookingoplysninger for at oprette en profil af dine interesser og præferencer, så vi kan tilpasse og målrette vores kommunikation, så den bliver rettidig og relevant for dig.

Bemærk, at du på ethvert tidspunkt har ret til at fravælge denne behandling direkte i dit personlige område og at det ikke påvirker leveringen af services i det personlige område, hvis du vælger ikke at modtage de tilpassede tilbud i forbindelse med din booking.

På hvilket juridisk grundlag? For at forfølge vores legitime interesse

Hvor vi afhænger af vores legitime interesse som grundlag for vores behandling af dine personoplysninger udfører vi en vurdering for at sikre, at vores interesse i brugen af oplysningerne er legitim, og at dine grundlæggende rettigheder til fortrolighed ikke vejer tungere end vores legitime interesser ('opvejningstest'). Du kan få flere oplysninger om opvejningstesten ved at kontakte vores databeskyttelsesrådgiver på dpo.da@lastminutegroup.com

3.4. Hvem ser, modtager og bruger dine data, og hvor?

3.4.1. Kategorier af modtagere for dine data

Vi deler dine personoplysninger med de formål, som er beskrevet i denne Fortrolighedspolitik, til de følgende kategorier af modtagere:

 • Vores godkendte medarbejdere og/eller samarbejdspartnere, som hjælper og rådgiver vedrørende administration, produkter, juridiske anliggender, kundeserviceholdet og IT-systemer, samt personalet, som vedligeholder virksomhedens netværk og hardware-/softwareudstyr.

 • Flyselskaber, hoteller, biludlejningsfirmaer, forsikringsselskaber, turoperatører samt alle andre parter, til hvem det er nødvendigt at overgive dine personoplysninger for at kunne levere de anmodede services som leveres af disse uafhængige dataansvarlige. Bemærk venligst, at flyselskaberne er forpligtet til i overensstemmelse med reglerne, der blev indført i USA og i andre lande, at gøre det muligt for told- og grænsemyndigheder at få adgang til flypassagernes data. Derfor kan vi i visse situationer videregive oplysningerne, som er indsamlet om passagerne, som er omfattet af reserveringen, til de kompetente myndigheder i landende, som indgår i kundens rejseplan, hvis den lokale lovgivning kræver dette.

 • Vores tredjepartsserviceudbydere (herunder andre enheder i lastminute.com group), som behandler dine personoplysninger på vores vegne og efter vores instrukser, med det formål som er beskrevet ovenfor i en rolle som databehandlere, så som de som yder os tjenester som IT- og hostingservicecallcenter og kundesupport, analyse- og administrationstjenester osv.

 • Betalingsudbydere og økonomiske institutioner (f.eks. til tilbageførsler og til detektering og forebyggelse af svig) som fungerer som uafhængige dataansvarlige.

 • Vores forretningspartnere, som er sociale medieplatforme, når du udtrykkeligt anmoder herom (f.eks. når du deler oplysninger oprettet på vores hjemmeside på disse platforme) når du bruger identifikationsmetoder udbudt af sociale medier eller downloader vores app, hvorved du accepterer enten vores fortrolighedspolitik eller gennem de platforme, hvorigennem vi kan dele oplysninger med disse partnere om din onlineaktivitet med disse partnere, selv når du ikke er logget ind på den sociale medieplatform. Derudover kan disse forretningspartnere give os anmodninger om oplysninger om funktionalitetsevner om specifikationerne for den enhed, hvor app'en er blevet installeret, som de har opnået tilladelse til. De oplysninger, som du deler, er underlagt det sociale medies fortrolighedspolitik. Se punkt 2.3 af denne fortrolighedspolitik for at få flere oplysninger.

 • Kompetente myndigheder, når vi har pligt til at dele oplysninger med disse i henhold til gældende lovgivning.

 • Kompetente myndigheder og lovhåndhævende tredjeparter, når dette er nødvendigt for at kunne håndhæve vores brugervilkår og beskytte og forsvare vores ejendomsrettighed eller enhver tredjeparts ejendomsrettighed.

 • Tredjeparter som modtager oplysningerne (f.eks. forretningskonsulenter, professionelle som leverer due diligence-services eller vurderer forretningens værdi og egenskaber) når det er nødvendigt i forbindelse med ethvert salg af vores forretning eller dennes aktiver (i et sådant tilfælde bliver dine oplysninger overdraget til vores rådgivere og enhver mulig købers rådgivere, og overføres til de nye ejere. 

Den fulde liste over parter, som dine personoplysninger kan overføres til, er tilgængelige på vores registrerede kontor, og kan fås mod skriftlig anmodning herom til privacy.da@lastminutegroup.com.

3.4.2. International overførsel af dine data

Brugerens og/eller kundens personoplysninger behandles i den dataansvarliges registrerede kontor (se punkt 1) på servere, som tilhører lm group, og på kontorerne for andre enheder, hvortil dataene kan overføres for at virksomheden kan levere de services, som den dataansvarlige anmoder om.

Da vi er et internationalt rejseselskab overfører vi også dine personoplysninger til:

 • lande uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS) som tilbyder et tilfredsstillende niveau af databeskyttelse, såsom Schweiz, i overensstemmelse med EU kommissionens "afgørelser om tilstrækkeligheden" som anerkender visse lande som har en tilfredsstillende beskyttelse,

 • lande uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde, hvor databeskyttelseslovgivningen kan give mindre beskyttelse end lovgivningen i EØS. Dette sker når:

  • vi overgiver dine oplysninger til uafhængige dataansvarlige såsom flyselskaber, hoteller, biludlejningsfirmaer, turoperatører osv., som kunne behandle dine oplysninger udenfor EØS for at kunne levere de anmodede services.

  • vi overgiver dine oplysninger til vores tjenesteudbydere som fungerer som databehandlere på vores vegne, og som kan befinde sig i lande udenfor EØS, herunder Marokko, Albanien, Storbritannien, Indien og Tunesien. Når sådanne overførsler finder sted, sikrer vi, at de finder sted i overensstemmelse med denne fortrolighedspolitik, og de reguleres af standardkontraktbestemmelser, der er vedtaget af EU Kommissionen, som sikrer en passende beskyttelse af de registrerede. Vores leverandører, som fungerer som databehandlere, kan deltage i blandt andet opfyldelsen af din serviceanmodning, behandlingen af dine betalingsoplysninger, levering af reklame- og marketingtjenester på vores vegne, samt levering af supporttjenester gennem elektronisk kommunikation eller callcentre.

Skulle du ønske flere oplysninger om de sikkerhedsforanstaltninger, som vi træffer, kan du skrive til os på privacy.da@lastminutegroup.com.

3.5. Hvor længe opbevarer vi dine data?

Vi opbevarer dine personoplysninger så længe det er nødvendigt for at opnå formålet og udføre aktiviteterne som beskrevet i denne fortrolighedspolitik, som eller kommunikeres til dig, eller så længe som gældende lovgivning tillader det. Yderligere oplysninger om opbevaringsperioden kan findes her: 

KUNDEOPTEGNELSER

Bookingoptegnelser - Opbevaringsperiode: 10 år fra købsdatoen

Bookingoptegnelser (navn, adresse, kontaktoplysninger, PNR (Passenger Name Record), booking-ID, fødselsdato, identitetsdokumentnummer, udstedelsesdato, udløbsdato,
udsteders land, type) omfatter:
- Produktdetaljer
- Optegnelser over kundekontakter i forhold til agentafdeling (dvs. noter/begivenheder i backoffice),
- Købsdata
- Afsnittet "særlige krav" ved betaling 

Kontooplysninger - Opbevaringsperiode: 10 år fra datoen for den sidste interaktion

Kontooplysninger (se det personlige område):
- Bruger, adgangskode
- Socialt log ind
- Købsdata - Opbevaringsperiode: 3 år fra købsdatoen

Undersøgelser - Opbevaringsperiode: 1 måned fra undersøgelsens dato

Undersøgelser

DATA ANVENDT TIL MARKETINGFORMÅL (CRM)

Data anvendt til marketingformål - Opbevaringsperiode: 5 år fra samtykket eller fornyelsen af samtykket gennem interaktion med marktingkommunikation

Data anvendt til marketingaktiviteter til kunder/brugere underlagt samtykke ellerunder blødt tilvalg

DATA INDSAMLET VIA TAG

Tekniske cookies - Opbevaringsperiode: Maks. 3 år fra datoen hvor du browsede på vores hjemmesider

Tekniske cookies

Ikke-tekniske cookies - Opbevaringsperiode: Maks 1 år fra datoen for samtykket

Ikke-tekniske cookies

3.6. Hvilke databeskyttelsesrettigheder har du, og hvordan kan du udøve dem?

Du kan udøve din ret i overensstemmelse med EU-forordningen 2016/679 (afsnit 15-22), herunder retten til:

Indsigtsret - At modtage bekræftelse om eksistensen af dine personoplysninger, få indsigt i deres indhold og modtage en kopi. 

Ret til berigtigelse - At opdatere, berigtige og/eller rette dine personoplysninger. 

Ret til sletning/retten til at blive glemt og ret til begrænsning - At anmode om sletning af dine oplysninger eller begrænsning af dine oplysninger som er blevet behandlet i strid med loven, herunder de, hvis opbevaring ikke er nødvendig i forhold til de formål som oplysningerne blev indsamlet til eller ellers blev behandlet, hvor vi har offentliggjort dine personoplysninger har du også ret til at anmode om sletningen af dine personoplysninger, og til at træffe rimelige foranstaltninger, herunder tekniske foranstaltninger, for at underrette andre dataansvarlige, som behandler personoplysningerne, om, at du har anmodet om at få slette alle link til eller kopier eller gengivelser af de pågældende personoplysninger. 

Ret til dataportabilitet - At modtage en kopi af de personoplysninger som du meddelte os til en kontrakt eller med dit samtykke i et struktureret, almindeligt og maskinlæseligt format (f.eks. oplysninger omkring dine køb) og at anmode os om at overføre disse personoplysninger til en anden dataansvarlig. 

Ret til at trække dit samtykke tilbage - Når vi har anmodet om dit samtykke (se s. 3 - F og J) har du altid mulighed for at trække dette samtykke tilbage, selvom vi kan have andre juridiske grunde til at behandle dine oplysninger til andre formål. 

Ret til på ethvert tidspunkt at gøre indsigelse - Du har til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger under visse omstændigheder (specielt når vi ikke har behov for at behandle oplysningerne for at udføre et kontraktmæssig eller ellers lovmæssigt krav (s. 3-B, C, D, H, I), eller hvor vi bruger dine oplysninger til direkte marketing (s. 3-E).

Ret til ikke at blive gjort genstand for en afgørelse, der alene er baseret på automatisk behandling, herunder profilering - Du kan altid anmode om en manuel beslutningstagning i steder, udtrykke din mening eller modsætte dig en afgørelse, der alene er baseret på automatisk behandling, herunder profilering, hvis en sådan afgørelse har retsvirkning eller på tilsvarende vis betydeligt påvirker dig.

Du kan til enhver tid udøve de ovenfornævnte rettigheder ved at:

 • Kontakte os på e-mail på privacy.da@lastminutegroup.com.

 • Når det kommer til direkte marketing bedes du bemærke, at du også kan gøre indsigelser ved at klikke på linket til frameldelse, som fremgår af alle meddelelser som vi sender til dig

 • Når det kommer til målrettede reklamer og tilbagetrækning af dit samtykke bedes du se afsnittet om cookies i denne fortrolighedspolitik.  

Skulle du udøve nogen af de ovenfornævnte rettigheder, som GDPR giver, bedes du bemærke, at vi svarer på din anmodning på baggrund af de personoplysninger, som alle virksomhederne i lm group er i besiddelse af, når BravoNext S.A. direkte eller indirekte er indehaver af 100 % af aktierne.  

Dine rettigheder i forhold til dine personoplysninger kan i visse situationer være begrænsede. Hvis for eksempel udførelse af din anmodning afslører personoplysninger om en anden person, eller hvis vi har en juridisk forpligtelse eller en overbevisende legitim grund, kan vi fortsætte behandlingen af de personoplysninger som du har bedt os om at slette.

Du kan også have ret til at indgive en klage hvis du mener, at dine personlige oplysninger er blevet behandlet forkert. Vi opfordrer dig til først at kontakte os, men så vidt som denne ret er gældende for dig, har du ret til at klage direkte til den relevante databeskyttelsestilsynsmyndighed.

3.7. Kontaktoplysninger for den dataansvarlige

Kontaktoplysningerne for den dataansvarlige som beskrives herover er som følger:

BravoNext S.A., et schweizisk selskab, som ejes af lm group, og er opført i virksomhedsregisteret i Kanton Ticino med identifikationsnummeret CHE-115.704.228 og registreret som hjemmehørende på adressen Vicolo de’ Calvi 2 - CH-6830 Chiasso, Schweiz.

3.8. Kontaktoplysninger til vores databeskyttelsesrådgiver (DPO)

Vores databeskyttelsesrådgiver er tilgængelig her:

dpo.da@lastminutegroup.com

Vicolo de’ Calvi 2 - CH-6830 Chiasso (Schweiz).

3.9. Oplysninger om cookies

For yderligere oplysninger om cookies bedes du læse følgende Cookiepolitik.

3.10. Erklæring om beskyttelse af persondata for Facebook 

3.10.1. Tilpassede målgrupper fra Facebook - Facebook pixel
Vi anvender gensalgsfunktionen "Tilpassede målgrupper" fra Facebook Inc. (1601 Willow Road, Menlo Park, Californien 94025), eller hvis du er bosiddende i EU, af Facebook Ireland Ltd., 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Irland. Denne funktion giver os mulighed for at vise brugerne og/eller kunderne på vores hjemmeside annoncer på baggrund af deres interesser når de besøger Facebook ("Facebook-annoncer") og for at analysere sådanne Facebook-annoncer til statistiske og markedsundersøgelsesformål, hvilket hjælper os til at optimere fremtidige annoncekampagner. Dette giver os mulighed for at sende dig mere relevante annoncer. 

For at opnå dette formål kan vi anvende det såkaldte Facebook pixel til vores hjemmeside. 

Når en bruger eller en kunde besøger vores hjemmeside og foretager en handling (for eksempel at købe noget), udløses Facebook pixel, som rapporterer denne handling. På denne måde ved vi, hvornår en kunde foretog en handling, efter vedkommende har set vores Facebook-annonce. Vi kan også komme i kontakt med denne kunde igen ved brug af tilpasset målgruppe. Derfor giver denne pixel mulighed for at spore brugeradfærd efter det er blevet videresendt til vores hjemmeside ved tryk på en Facebook-annonce. På denne måde ved vi, hvornår en kunde foretog en handling, efter vedkommende har set vores Facebook-annonce. Vi kan også komme i kontakt med denne kunde igen ved brug af tilpasset målgruppe.

Derfor gør dette os i stand til at måle effektiviteten af Facebook-annoncer til statistiske og markedsundersøgelsesformål. De data, som indsamles på denne måde er anonyme for os, dvs. vi kan ikke se individuelle brugeres personoplysninger. Dog lagres og behandles disse data af Facebook, og derfor oplyser vi dig herom, på baggrund af vores kendskab til situationen. Facebook kan forbinde disse oplysninger til din Facebook-konto, og også bruge dem til deres egne salgsfremmende formål, i henhold til Facebooks politik om dataanvendelse  https://www.facebook.com/about/privacy. Sådanne data kan give Facebook og dennes partnere tilladelse til at vise annoncer på eller uden for Facebook. Der kan også sættes en cookie på din computer med disse formål.

3.10.2. Facebook SDK

I vores app bruger vi softwareudviklingssæt (Software Development Kit, SDK) fra Facebook. Facebooks SDK udstedes og administreres af Facebook Inc, 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA, eller hvis du er bosiddende i EU, af Facebook Ireland Ltd., 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Irland. Gennem denne integration kan vi oprette link til forskellige Facebook-services fra vores app (dvs. Facebook Analytics, Facebook Ads, Facebook Login via SDK, Facebook Account Ki, Facebook Share, Facebook Graph API og Facebook App Events). 

Specifikt har vi linket de følgende SDK Facebook-services til vores app:

Log-ind på Facebook: for at give dig mulighed for at tilmelde dig eller logge ind med din Facebook-konto 

Facebook App Events: For at forstå brugernes handlinger i vores app, og for at måle effektiviteten for annoncer i din mobile app. Vi bruger denne service til at vurdere rækkevidden af vores annoncekampagner og brug af Facebook SDK. Facebook giver os udelukkende en aggregeret analyse af brugeradfærd i vores app. 

Herudover, da vores app er forbundet til SDK Facebook-services, skal vi overholde Facebooks politikker, hvilket omfatter, at vi er forpligtet til at dele de følgende data med Facebook når du downloader app'en, selv når du ikke er logget ind på den sociale medieplatform: 

 • Anonyme online identifikatorer, 

 • Oplysninger, som bekræfter, at du har downloadet vores app,

 • Typen af enhed, hvor du har downloadet vores app,

 • Din enheds modelnavn,

 • Dit geografiske område, 

 • Din tidszone,

 • Din teleudbyder,

 • Størrelsen og densiteten på din skærmenhed,

 • Din enheds CPU-kerner,

 • Din enheds eksterne lagerstørrelse i GB,

 • Den frie plads, som er tilgængelig på din enheds eksterne lager i GB,

 • Enhedens tidszone

Ved at downloade vores app bekræfter du, at du accepterer kommunikation af data til Facebook, som det beskrives ovenfor. 

Yderligere oplysninger om Facebook SDK i iOS kan findes her: https://developers.facebook.com/docs/ios. For Android bedes du se: https://developers.facebook.com/docs/android.

Du kan til enhver tid kontrollere og se status for din forbindelse til Facebook, samt de respektive adgangstilladelser som vores apps har, under dine profilindstillinger på Facebook (https://www.facebook.com/settings?tab=applications). Hvis du ønsker at afbryde forbindelsen mellem Facebook og vores app, bedes du logge ind på Facebook og foretage de nødvendige ændringer i dine profilindstillinger.

3.11. Opdaterede og ældre versioner af denne fortrolighedspolitik

Vi forbeholder os retten til på ethvert tidspunkt at ændre denne fortrolighedspolitik, i overensstemmelse med denne bestemmelse. Hvis vi foretager ændringer i denne privatlivspolitik offentliggøre vi den reviderede privatlivspolitik på vores hjemmeside og vi opdaterer datoen for "Sidst opdateret" øverst på denne fortrolighedspolitik.

Ældre versioner af denne fortrolighedspolitik er tilgængelige her.

4. GÆLDENDE LOV OG JURISDIKTION

Disse vilkår og betingelser er underlagt schweizisk lovgivning. I det omfang det er tilladt ved gældende lovgivning og internationale aftaler, er parterne enige om at handle i overensstemmelse med jurisdiktionen i Mendrisio, Schweiz vedrørende ethvert spørgsmål, som angår fortolkning, gennemførelse eller håndhævelse af disse vilkår og betingelser, og giver udtrykkeligt afkald på at anvende enhver af deres egne jurisdiktioner, som eventuelt kan være gældende, forudsat at det gældende regler ikke fastsætter en obligatorisk, specifik jurisdiktion. 

Vi henleder opmærksomheden på, at Europa-Kommission har gjort en platform tilgængelig for alle europæiske borgere til at løse onlinetvister, som angår servicer leveret af virksomheder i den Europæiske Union ("ODR-platformen"), som kan findes på linket http://ec.europa.eu/consumers/odr. Efterson virksomheden er et schweizisk selskab hjemmehørende på adressen Vicolo de’ Calvi 2 - 6830 Chiasso, Schweiz, kan dit stridsmål ikke løses via den førnævnte platform. Derfor opfordrer vi dig til at kontakte vores konfliktløsningshold direkte via e-mail og/eller telefon ved hjælp af de oplysninger, som er indeholdt i bekræftelsen via e-mail, så vi kan hjælpe dig med at løse dit problem.

Vælg dit land:

Mobilapp: