Søg

Administrér din booking

Du kan hurtigt administrere din booking direkte fra din personlige konto. Log ind eller opret en konto i området Mit Bravofly. Med et enkelt klik kan du tilføje bagage, anmode om en ændring i din flyvning eller en afbestilling. Dine fremtidige bookinger bliver også endnu hurtigere.

Nødvendige rejsedokumenter

Husk, at det er nødvendigt at rejse med et gyldigt ID, samt alle nødvendige rejsedokumenter og visa. Yderligere oplysninger findes på: https://www.iatatravelcentre.com.
Vi anbefaler på det kraftigste, at du kontakter ambassaden eller konsulatet for det land, som du rejser til som dit endelige rejsemål for at være sikker på, at du overholder disse landes seneste adgangskrav.

Bagage

Den tilladte mængde håndbagage og indchekket bagage afhænger af flyselskabet.
Find dit flyselskab, og klik på det dertilhørende link, for at se alle detaljerne, herunder prisen for at tilføje bagage.

Normalt omfatter billetprisen til flyvninger udført af lavprisselskaber ikke indchekket bagage. Visse flyselskab har indført lavere billetpriser, som ikke omfatter indchekket bagage.

Check-in online

Servicen check-in online, som flyselskabet tilbyder dig, gør det muligt for dig at undgå lange køer i lufthavnen for at chekke ind, og visse flyselskaber giver dig også mulighed for at vælge dit sæde.

Med check-in online kan du gøre alting før du tager hjemmefra. Find blot dit flyselskab og klik på linket, for at få adgang til siden med check-in online. Udskriv dit boardingkort, eller få det sendt direkte til din telefon. Hvis du ikke rejser med indchekket bagage, kan du gå direkte til gaten.

Nedenfor findes en liste over de primære flyselskaber og deres respektive links. Hvis et flyselskab ikke er at finde på listen, bedes du kontrollere flyselskabets hjemmeside direkte.

Transportbetingelser

Flyselskaber har generelle transportbetingelser og regler, så som tilladt mængde bagage, check-in online samt administration af din reservering.
Vi beder dig læse vejledningen for dit valgte flyselskab nedenfor før du booker, og igen før afgang.

Erklæring om beskyttelse af persondata

Erklæring om beskyttelse af persondata: Dine persondata vil blive behandlet i overensstemmelse med det pågældende flyselskabs fortrolighedspolitik, og hvis din booking er foretaget via en udbyder af et reservationssystem, i overensstemmelse med denne udbyders fortrolighedspolitik. De er tilgængelige på http://www.iatatravelcenter.com/privacy eller hos flyselskabet eller udbyderen af reservationssystemet. Du bør læse denne dokumentation, der er gældende for din booking, og som f.eks. angiver, hvordan dine persondata indsamles, opbevares, anvendes, videregives og overføres.

Hvis du har booket en flyrejse hos et lavprisselskab, beder vi dig læse selskabets fortrolighedspolitik, der er tilgængelig på selskabets hjemmeside.

Vi oplyser dig om, at vi som rejsebureau kun kan sælge internationale og/eller indenrigsflybilletter på vegne af IATA-godkendte flyselskaber gennem de IATA-godkendte bureauer, som er en del af lm group.

Af de ovenstående årsager kan de IATA-godkendte bureauer i visse situationer videregive oplysningerne, som er indsamlet om passagerne, som er omfattet af reserveringen, til de kompetente myndigheder i landende, som indgår i kundens rejseplan, eller som det IATA-gokendte bureau til Den Internationale Luftfartssammenslutning (IATA) hvis den lokale lovgivning og/eller specifikke IATA-bestemmelser kræver dette. Her kan du finde alle oplysninger om den behandling af personoplysninger, som vores IATA-godkendte bureauer udfører:


Du kan finde flere oplysninger om Listen over luftfartselskaber med flyveforbud i EU, ved at klikke her.

Vælg dit land:

Mobilapp: