Bravofly Infografik

Bravofly App

Rejs til din destination velinformeret

Velkommen til Bravofly infografiksektion: her vil vi informere dig, på en meget kreativ måde, om alle de interessante detaljer, som du skal vide for at få det meste ud af hver rejse. I denne sektion vil den rejsende få adgang til nyttige tips og information gennem alle infografikerne lavet af vores kreative hold.

 
 
 

Bravofly tilbyder herunder et udvalg af restauranter med Michelin-stjerner, der alle er beliggende i forskellige spanske byer. ...læs mere»

Gå ikke glip af infografikken, som vores hold har lavet omkring leveomkostningerne i de europæiske hovedstæder, og vælg den destination, der passer bedst til dit budget. ...læs mere»

Under den Hellige Uge har online rejsebureauet Bravofly foretaget en undersøgelse, for at finde ud af hvordan spanierne dyrker denne højtid, og hvilken der er deres favorit procession. Selvom 60 % af spanierne i undersøgelsen ikke føler sig meget troende, så svarer 56 % at de regelmæssigt overværer processioner under den Hellige Uge. ...læs mere»

Et stigende antal flyselskaber tilbyder muligheden for at tilslutte sig en Wi-Fi-forbindelse, mens du flyver. ...læs mere»

Bravofly har skabt en audiovisuel guide til alle slags rejsende med det eneste mål at genskabe nogle af de smukkeste lyde fra hver af de autonome regioner i Spanien. ...læs mere»

5 rejser for at finde rødderne til den seneste kulturelle trend ...læs mere»