Vi bruger tekniske og reklame-cookies, vores egne og tredje parters. For at finde ud af mere om vores cookie-politik, klik her. Hvis du fortsætter med at browse denne hjemmeside, accepterer du samtidig brugsbetingelserne.

Fly til Savannah

Flyvninger til Savannah

Sammenlign prisen for din flyvning Savannah med andre flyselskaber og indtil du finder den laveste pris, anbefaler vi at du bliver ved med at søge. Vi vil hjælpe dig med at spare mest muligt på din næste flyvning.

Bravofly giver dig også muligheden for at anvende dine tilbudsflyvninger til Savannah gennem hele året. Prøv at ændre afgangs- og ankomstdatoerne for Savannah, du vil blive forbløffet over antallet af flyvninger du finder.

Vælg den flyvning som passer dig bedst mellem adskillige valgmuligheder, vores søgemaskine tilbyder at komme til Savannah, Bravofly tager sig af resten.

Bravoflys søgemaskine tillader dig at booke dine lavprisflyvninger til Savannah på næsten ingen tid. Udfyld søgeskemaet på få sekunder og du vil få alle de billigste valgmuligheder for din lavprisflyvning.

Gør Bravofly til din rejse partner! Garantien fra den førende i den europæiske rejseindustri er sin vægt værd i guld når du køber online.

Finde alle fly til populære destinationer

Leveomkostninger Savannah

Mad og drikkePrisgennemsnit
Øl (0,5 liter)16,00 kr
Kaffe med mælk29,00 kr
Måltid hos McDonald's43,00 kr
Vand (0,33 liter)9,00 kr
TransportPrisgennemsnit
30-dageskort342,00 kr
Enkeltbillet10,00 kr
Starttakst i taxa (taxametertakst 1)17,00 kr
TøjPrisgennemsnit
1 sommerkjole i en kædebutik (Zara, H&M,...)245,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller lignende)309,00 kr
LønningerPrisgennemsnit
Gennemsnitlig disponibel månedsløn (efter skat)13.124,00 kr

Top flyselskaber