Vi bruger tekniske og reklame-cookies, vores egne og tredje parters. For at finde ud af mere om vores cookie-politik, klik her. Hvis du fortsætter med at browse denne hjemmeside, accepterer du samtidig brugsbetingelserne.

Fly til Myanmar

Udover at købe dine flybilletter til Myanmar, kan du også anvende Bravofly til at booke en bil eller et hotelværelse og downloade en turistguide helt gratis. Kun én løsning til flere små problemer.

Når du har startet din søgning, surf gennem tilbuddene på flyvninger til Myanmar som vi har udvalgt for dig. Ha sjov med at udforske alle tilbuddene på flyvninger til {0}.

At finde en flyvning som passer dig er virkeligt enkelt: når du har udfyldt de tomme felter i vores søgemaskine, så start søgningen og Bravofly vil finde den flyvning som passer bedst til dine søgekriterier.

Hvis du er kommet til vores søgemaskine til lavprisflyvninger fordi du har brug for en flyvning til Myanmar. Udfyld søgeskemaet, start søgningen og vælg den lavprisflyvning som passer dig bedst.

For at opsummere, hos Bravofly kan du: finde en lavprisflyvning, overveje adskillige tilbud på flyvninger til Myanmar, købe dine flybilletter, downloade smartphone appen, downloade rejse guider, og vigtigst af alt, spare en masse penge på dine rejser.


Flyrejser efter land

Finde alle fly til populære destinationer

Rejsetilbud til de vigtigste byer i Myanmar

Billige flyrejser til de følgende destinationer:

  • Fly til Yangon

    Afgang den 23. januar 2018 og tilbage den 31. januar 2018

    fra 4.108 kr
    26 dage siden

Leveomkostninger Myanmar

Mad og drikkePrisgennemsnit
Øl (0,5 liter)7,00 kr
Kaffe med mælk13,00 kr
Måltid hos McDonald's32,00 kr
Vand (0,33 liter)2,00 kr
TransportPrisgennemsnit
30-dageskort38,00 kr
Enkeltbillet1,00 kr
Starttakst i taxa (taxametertakst 1)9,00 kr
TøjPrisgennemsnit
1 sommerkjole i en kædebutik (Zara, H&M,...)85,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller lignende)210,00 kr
LønningerPrisgennemsnit
Gennemsnitlig disponibel månedsløn (efter skat)1.912,00 kr