Vi bruger tekniske og reklame-cookies, vores egne og tredje parters. For at finde ud af mere om vores cookie-politik, klik her. Hvis du fortsætter med at browse denne hjemmeside, accepterer du samtidig brugsbetingelserne.

Fly til Malawi

Når du har købt dine flybilletter til Malawi, så download Bravoflys app til smartphone, så du kan finde lavprisflyvninger hvor du end er, selv på Papua New Guinea hvis der er en forbindelse.

Hvis du ønsker at udvide din søgning, så tag et kig på tilbuddene på flyvninger til Malawi under søgemaskinen. Vi er glade for at du vil prøve os af.

Velkommen til Bravofly, den eneste søgemaskine for lavprisflyvninger skabt ved hjælp af 100% italiensk teknologi. Søg efter lavprisflyvninger til Malawi, hos Bravofly, book uden nogen bekymringer.

Hvis du elsker at rejse, så tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret med de bedste rejsekampagner der er til rådighed. Vi mener at en lav pris altid er en fantastisk undskyldning for en ferie.

For at søge efter dine flyvninger til Malawi, udfyld bare søgeskemaet, start søgningen og vælg den flyvning som passer dig bedst.


Flyrejser efter land

Finde alle fly til populære destinationer

Rejsetilbud til de vigtigste byer i Malawi

Billige flyrejser til de følgende destinationer:

Leveomkostninger Malawi

Mad og drikkePrisgennemsnit
Øl (0,5 liter) 4,00 kr
Kaffe med mælk 15,00 kr
Måltid hos McDonald's 30,00 kr
Vand (0,33 liter) 2,00 kr
TransportPrisgennemsnit
Enkeltbillet 2,00 kr
Starttakst i taxa (taxametertakst 1) 17,00 kr
TøjPrisgennemsnit
1 sommerkjole i en kædebutik (Zara, H&M,...) 89,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller lignende) 345,00 kr
LønningerPrisgennemsnit
Gennemsnitlig disponibel månedsløn (efter skat) 5.739,00 kr