Vi bruger tekniske og reklame-cookies, vores egne og tredje parters. For at finde ud af mere om vores cookie-politik, klik her. Hvis du fortsætter med at browse denne hjemmeside, accepterer du samtidig brugsbetingelserne.

Fly fra København til JFK

Flyreise fra København til JFK

Hvis du ikke er sikker på hvor du skal tage hen på ferie, så lad dig selv blive vejledt af vores tilbud på flyvninger til JFK fra København, hvis du ikke har faste datoer, resultaterne vil hjælpe dig med at beslutte dig.

Når du har fundet din flyvning København-JFK så fortsæt med at udforske den ekstra service hos Bravofly. Så vel som flyvningen København-JFK, kan du booke en bil som er klar når du ankommer i JFK og hvis du ønsker at blive i JFK, hos Bravofly kan du også hurtigt og nemt finde en måde at booke et hotelværelse i JFK.

Hvis du rejser meget og har brug for et praktisk, pålideligt værktøj, som du kan tage med på dine rejser, så download Bravoflys iPhone app - du vil finde den utrolig anvendelig.

Goddag og velkommen til Bravoflys søgemaskine til lavprissøgninger! Hvis du er her, er det fordi du er på udkig efter en lavprisflyvning København-JFK, hvis du ikke har fundet den rette flyvning København-JFK, er det kun fordi du var på en anden hjemmeside.

Når du booker dine flybilletter på Bravofly , vil du blive tilbudt Scacciapensieri forsikring, en aftale Bravofly har haft med EuroAssistance i årevis.


Finde alle fly til populære destinationer

Vælg indgående dato fra

Tilbud på flyvninger JFK i juli

10-07-17 - 16-07-1717-07-17 - 23-07-1724-07-17 - 30-07-17
Billund - JFK
fra5.054 kr
7d siden
fra4.736 kr
11d siden
fra4.856 kr
14d siden
Aalborg - JFK
fra5.561 kr
7d siden
fra5.655 kr
7d siden
fra5.256 kr
6d siden