Vi bruger tekniske og reklame-cookies, vores egne og tredje parters. For at finde ud af mere om vores cookie-politik, klik her. Hvis du fortsætter med at browse denne hjemmeside, accepterer du samtidig brugsbetingelserne.

Fly til Islamabad

Flyvninger til Islamabad

Bravoflys søgemaskine tillader dig at booke dine lavprisflyvninger til Islamabad på næsten ingen tid. Udfyld søgeskemaet på få sekunder og du vil få alle de billigste valgmuligheder for din lavprisflyvning.

Hvis du ikke har besluttet hvor du vil rejse hen Islamabad, så se vores tilbud på flyvninger. Bravofly er et førende firma på det europæiske marked på grund af de utallige valgmuligheder de tilbyder at komme til Islamabad så vel som mange andre fordele.

Hvis du ikke har fundet hvad du søger, så prøv at kigge i afdelingen for flyvninger hos Bravofly, da det er sandsynligt at én fra vores team allerede har tænkt på den samme rejse.

Med Bravofly kan du sammenligne priserne på flyvninger Islamabad for mere end 400 af de mest kendte flyselskaber i verden. Hvis du finder den flyvning som passer til dig, så kan du booke den med det samme, før den bliver udsolgt.

Vælg den flyvning som passer dig bedst mellem adskillige valgmuligheder, vores søgemaskine tilbyder at komme til Islamabad, Bravofly tager sig af resten.

Finde alle fly til populære destinationer

Leveomkostninger Islamabad

Mad og drikkePrisgennemsnit
Øl (0,5 liter)26,00 kr
Kaffe med mælk16,00 kr
Måltid hos McDonald's36,00 kr
Vand (0,33 liter)2,00 kr
TransportPrisgennemsnit
30-dageskort65,00 kr
Enkeltbillet1,00 kr
Starttakst i taxa (taxametertakst 1)7,00 kr
TøjPrisgennemsnit
1 sommerkjole i en kædebutik (Zara, H&M,...)258,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller lignende)239,00 kr
LønningerPrisgennemsnit
Gennemsnitlig disponibel månedsløn (efter skat)2.057,00 kr

Billige flyrejser fra Danmark storbyer til Islamabad